DOLAR
32,2534
EURO
34,8207
ALTIN
2.422,86
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Parçalı Bulutlu
20°C
Balıkesir
20°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C

Triko Kazak Bayan

Triko Kazak Bayan

Kış mevsimlerinin vazgeçilmezi haline gelen triko kazak bayan modelleri soğuktan koruması dolayısı ile birçok kesim tarafından ilgi görmektedir. Yumuşak yapısı ve konforlu olması nedeni ile kolay hareket etme olanağı yaratmaktadır. Yoğun iş temposu altında hem rahat hem de soğuktan korunmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçimdir.

Gündelik kullanımı yanı sıra özel günlerde de kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Yapılışı adından alınan triko kumaşı ile birçok tekstil üretim fabrikalarının da gözdesi haline gelmiştir. Yün ve pamuk yapısından dolayı ısı kaybı yaşamazken bu nedenle de yaz aylarının tercihleri arasında da yer almaz.

Triko Kazak Bayan Kombinleri

Rahatlığı ile rağbet gören triko kazak bayan birçok jean meraklısının da tercih listesinde yer alır. Uzun boylu modelleri kış aylarında diz yukarısı botlarla da eşleştirilebilir. Basenleri göze çarpan kadınların şikayetleri doğrultusunda birçok tayt modeli ile birlikte bu ürünler kullanım olanağı sağlar.

Kazaklar kış aylarında kabanlar ile de kombinlenebilmektedir. Yaz aylarında pek tercih edilmeyen ürün bere ve atkı takımları ile de renk uyumu içerisinde kullanılmaktadır. Rahat ve esnek yapısı ile kış aylarında terletmez ve ferahlatır. Bu ürünleri https://www.volanli.com/triko linkinden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.