DOLAR
32,5304
EURO
34,8798
ALTIN
2.441,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
16°C
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Uzun Sweatshirt ile Rahatlığı Yakalayın

Uzun Sweatshirt ile Rahatlığı Yakalayın

Uzun sweatshirt, İnce ve uzun boyunlu kadınlar arasında popülerdir. V yakalı bayan sweatshirt modeli ise vücudunuzu ince ve uzun gösteriyor. Bir sweatshirt modelini incelerken tarzınızı göz önünde bulundurarak size uygun olup olmadığına karar vermelisiniz. Her stile uyan bir diğer model ise bisiklet yaka. Bisiklet yaka kadın sweatshirt modeli, boyun bölgesinin normal görünümünü koruyor.

Bu model yuvarlak yakalıdır. Uzun sweatshirt elbise olarak tek başına giyilebilir. Öte yandan, tayt ve şort ile kullanılması çok yaygındır. Uzun sweatshirt, genellikle tesettür giyim tarzını benimseyen bayanlar tarafından tercih edilmektedir. İsteğe bağlı olarak evde veya dışarıda günlük giyim olarak kullanılabilir. Bu modeller tesettür eşofman ile birlikte kullanıldığında oldukça şık bir görünüm elde etmek mümkün.

Sweatshirt Kazakların Boyu

Sweatshirtler bayan tesettür giyimde en popüler parçalardan biridir. Öte yandan antrasit kadın sweatshirt modeli ise sade görünümünden dolayı birçok kullanıcının ilgisini çekmiştir. Şık, sokak stili bir görünüm için kot pantolonunu bir sweatshirt ile kombinleyin. Rahat ve estetik görünüme sahip kıyafetleri tercih eden kullanıcılar, kısa kesimli kadın sweatshirt modelleri hakkında bilgi alabilirler.

Bu ürünler kombinasyonun geri kalanını vurgular. Bu kullanıcılar için bir diğer seçenek ise eski püskü kadın sweatshirt. Bu modeller, yoğun bir hayat yaşamak ve hareket halindeyken rahat olmak isteyen kişilerin favori ürünlerinden biridir. https://www.mizalle.com/over-uzun-sweatshirt-siyah adresinden uzun sweatshirt modellerine bakabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.