DOLAR
32,5246
EURO
34,7847
ALTIN
2.440,94
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
17°C
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Dekorasyonda Kullanılan Mobilya Boyası

Dekorasyonda Kullanılan Mobilya Boyası

Mobilya boyası diğer bir adıyla da ahşap boyasıdır. Genellikle iç veya dış mekânlarda ahşap yüzeyleri korumak ya da dekorasyon amaçlı olarak kullanılmaktadır. Mobilya boyası su bazlı, akrilik ya da yağ bazlı olarak çeşitlere sahiptir. Bu çeşitlerden en hızlı kuruyanı ise akrilik boyadır. Üstelik akrilik boya uygulamasında kullanılan fırçalar yıkanıp kolaylıkla tekrar kullanılabilir. Su bazlı boyalarında uygulaması kolay ve keyiflidir. Yağlı olanlar ise yüzeylerinde güzel bir saydamlık elde etmenizi sağlar. Evdeki koltuk ayakları, gardropları, mutfak dolaplarını, masaları ve herhangi bir ahşap mobilya yüzeyini bu boyalarla kolay ve keyifli bir şekilde boyayabilirsiniz.

Mobilya Boyası Astarı

Uygulayacağınız mobilya boyası  ister koyu renk olsun ister açık renk olsun altına astar attığınız takdirde daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Sınırsız renk skalası ile ahşap yüzeylerde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Eskiyen kapıları ya da bahçenizdeki çardakları bile bu boyalar ile boyayabilir keyifli bir görünümüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu kaliteli mobilya boyası ürünlerine https://www.guvensanat.com/mobilya-boyasi sitesinden kolaylıkla ulaşabilir istediğiniz renk ve çeşitteki boyaları kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.