DOLAR
32,4997
EURO
34,9321
ALTIN
2.433,52
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
23°C
Balıkesir
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Isıtıcı Fiyatları

Isıtıcı Fiyatları

Birçok firma kaliteli ve farklı özelliklere sahip elektrikli ısıtıcıları oldukça uygun fiyatlara sunmaktadır. Bu sayede müşteriler kendi ihtiyaçlarına yönelik ürünlere kolayca ulaşabilmektedir. Isıtıcı fiyatları konusuna yakından baktığımızda özelliklerine ve büyüklüklerine göre fiyatlarının değiştiğini söyleyebiliriz. Genelde yüksek flament sayılarına sahip şömine tipi büyük ısıtıcılar ve uzun konvansiyonel ısıtıcılar fiyatları yüksek ürünler olarak karşımıza çıkarken daha ufak tasarımlı ürünlerse bütçe dostu olarak sunulmaktadır. Aynı şekilde termostatlı ürünler ve elektrik tasarrufuna sahip ürünlerinde fiyatları yüksek olabilmektedir.

Isıtıcı Alırken Dikkat Edilecekler

Kendinize bir ısıtıcı almak istiyorsanız ve kararsızsanız tavsiyemiz ısıtıcı fiyatları konusuna değil de ihtiyaçlarınıza eğilmeniz yönünde olacaktır. Eğer ısıtıcınızla uğraşmak istemiyor onu bir merkezi ısıtıcı gibi açıp kendi kendine çalışmasını istiyorsanız termostatlı modeller işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda evinizi belirli sıcaklıkta tuttuğu içinde kendinizi çok daha konforlu hissettirecektir.

Evinizde zarar görme ihtimali olan canlılar varsa bu noktada flamentli ürünleri değil de petekli ısıtıcıları tercih etmenizi öneririz. Ayrıca hangi ürünü alırsanız alın güvenlik sertifikalarına sahip olduğundan emin olmanızı da tavsiye ederiz. Isıtıcı ürünlerine bakmak için https://www.kumtel.com/tum-isiticilar sitesine bakabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.