DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
19°C
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Osman Demir, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Osman Demir, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Yine geçen hafta olduğu gibi Et ve Süt Enstitüsü Kurumu’nun, Ulus’ta haldeki mağazasının önündeyiz, arkadaşlarımızla birlikte. Geçen haftadan bu haftaya önemli bir fark yüzde 25 et fiyatlarına zam gelmiş olması. Vatandaşlar buna tepkisini ifade ediyor. Bundan dolayı sıradaki insanların azaldığını ifade eden emekli arkadaşlarımız oldu, buradan et almak için sıraya giren.

Hepsinin ortak ifade ettiği şey; ayda ancak 1 kez gelebildikleri. Hatta bir tanesi, ’10. aydan beri ilk kez geldim’ ifadesini kullandı. Özetle, enflasyon halkı ezmeye devam ediyor. Dar gelirliyi ezmeye devam ediyor ve dar gelirlinin başında gelen, ülkemizde sayıları 16 milyonu bulan emekli, dul ve yetim kardeşlerimizin üzerine enflasyon bir karabasan gibi adeta çökmüş durumda.

Aslında bu kuyrukların nedeni Ak Parti’nin izlediği yanlış ekonomi politikaları olduğu gibi yanlış tarım ve hayvancılık politikalarıdır. Türk tarımını bitirdiler, Türk hayvancılığını bitirdiler. Eleştirildiği zaman da, ‘Ne olacak canım… Paramız var, yurt dışından alırız’ dediler. Bugün Türkiye kendi kendisine yeterli bir ülke olmaktan çıktı. Hayvancılıkta çöken bir ülke durumuna geldi. Başka türlü bu kötü noktaya gelmesi ve insanların bu kuyrukta beklemesi mümkün değildir. AKP bunu da başardı.

Av. Sevdagül Tunçer

Zafer Partisi Basından Sor. Gen. Bşk. Yrd.

0 544 271 95 91

sevdagul.tuncer@zaferpartisi.org.tr

Zafer Partisi Basın Müşaviri

Mehmet Harun Yüksel

0 546 954 40 54

basin@zaferpartisi.org.tr

Zafer Partisi Basın Bilgi

Hilal Bilici

0 546 971 04 77

basin@zaferpartisi.org.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.