DOLAR
49,9422
EURO
55,7635
ALTIN
6.222,90
BIST
10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C

BANDIRMA, 17 EYLÜL KURTULUŞ BAYRAMI’NA HAZIR!

BANDIRMA, 17 EYLÜL KURTULUŞ BAYRAMI’NA HAZIR!
16.09.2025 14:32

Bandırma, düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamaya hazırlanıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 17 Eylül Kurtuluş Bayramı öncesinde hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Mirza, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bandırma’nın dört bir yanında hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. “Kentimizi, kurtuluşumuzun 103. yıl gururuna yakışır şekilde hazırlıyoruz. Hep birlikte, büyük coşkuyla kutlamaya hazırız!” ifadelerini kullanan Mirza, hazırlık sürecine dair detayları da paylaştı.

 

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

 

Kurtuluş Bayramı öncesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Son Kurşun Anıtı ile “17 Eylül” yazısının boyama işlemleri tamamlanırken, çevre temizliği ve ot biçme çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca, asfalt bakım ve onarım çalışmaları da sürdürülerek yollar törenlere hazır hale getiriliyor.

 

Bandırma Belediyesi ekipleri, bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşatmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

 

COŞKULU KUTLAMALAR BEKLENİYOR

 

17 Eylül günü düzenlenecek tören ve etkinliklerle Bandırma’nın kurtuluşunun 103. yılı, halkın geniş katılımıyla kutlanacak. Belediye yetkilileri, tüm vatandaşları bu anlamlı güne ortak olmaya ve kutlamalara katılmaya davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.