DOLAR
32,3370
EURO
35,1476
ALTIN
2.242,33
BIST
8.741,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
9°C
Balıkesir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

Balıkesir – Bandırma Büyükşehir Belediye BTT Otobüs Seferleri 2023

Balıkesir – Bandırma Büyükşehir Belediye BTT Otobüs Seferleri 2023

Balıkesir Belediyesinin 2014 yılında Büyükşehir statüsü alması ile birlikte kurulan BTT ( Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. ) Vatandaşlarının İlçeler arasında en uygun şekilde seyahat etmesini sağlamaktadır.

Bandırma’dan Balıkesir’e ve tersi güzergahta günde 5 sefer yapılmaktadır. Sefer sayıları özel günler, bayram ve tatil günlerinde Belediyenin kararı ile artabilmekte bazı günlerde bazı kişilere ise ücretsiz hizmet sunmaktadır.

Bandırma’dan Balıkesir’e hem uygun şartlarda otobüs seferleri düzenlenmekte hem de Tren seferleri düzenlenmektedir. Tren seferleri bir sabah birde akşam olmakla birlikte bir gidiş bir de dönüş şeklindedir. Ancak hatlarda yapılan yenileme çalışmaları sebebiyle tren seferlerinde bir süre olmayacaktır.

BALIKESİR – BANDIRMA OTOBÜS BİLET FİYATLARI

Balıkesir Bandırma arasında Otobüs Fiyatları şu şekildedir;
2021 yılı itibari ile;
Tam Ücret 25 TL,
İndirimli Ücret ise 20 TL’dir

BALIKESİR’DEN BANDIRMA YÖNÜNE OTOBÜS SAATLERİ

 

BANDIRMA’DAN BALIKESİR YÖNÜNE OTOBÜS SAATLERİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.