DOLAR
32,2005
EURO
35,0038
ALTIN
2.497,69
BIST
10.708,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Açık
27°C
Balıkesir
27°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
33°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Oversize Tişört Modelleri

Oversize Tişört Modelleri

Yetmişli yıllara dayanan oversize modası günümüzde de oldukça popülerlik kazanmış durumda. Oversize normal bedenlerin aksine daha geniş ve bol kıyafetler olarak adlandırılıyor.  Oversize tişört modelleri sokak modasının en gözde parçaları arasında yer alıyor.  Farklı birçok modellerde alıcı bulan bu kıyafet türleri, salaş bir görünüm oluşturuyor.

Kendine güvenen ve iddialı kişilerin tercihi olan oversize tişört modelleri gerek erkek gerekse kadın için oldukça spor ve rahat bir kullanım sağlıyor. Eşofmanlarla, Jean pantolonlarla kombinlendiğinde farklı bir görünüm katan oversize tişört modelleri spor ve şıklığı bir araya getiriyor.

Oversize Tişört Modelleri Ve Fiyatları

Oversize tişört modelleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Farklı desen ve modellerde üretilen bu ürünler genelde pamuklu kumaşlardan elde ediliyor. Gerek erkek gerekse kadın için birçok farklı modelle karşılaşmak mümkün. Sizler de tarzınızı yansıtan oversize tişört modellerine sahip olmak için https://www.beyyoglu.com/collection/t-shirt sitesini ziyaret edebilir ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.