DOLAR
32,3717
EURO
34,7805
ALTIN
2.439,36
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
19°C
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

SEVDA ATEŞİ SÜTLÜCE’DEN YANDI

SEVDA ATEŞİ SÜTLÜCE’DEN YANDI

Coşkulu, heyecanlı, içten, samimi duygularla Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya destek veren Sütlüce Mahalle sakinleri sloganlarla, meşalelerle Hasan Avcı’ya yanındayız mesajı verdi. Her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanan ve Altıeylül’ün çehresini değiştiren Hasan Avcı’ya destek gün geçtikçe çığ gibi büyüyor.
Gündüzleri Sivil Toplum Örgütlerine ve Odalara ziyarette bulunan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, akşamları da iftar programlarıyla vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ediyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, Sütlüce Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Oda ve Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretlerini gerçekleştiren Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, sırasıyla Ziraat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Eczacılar Odası, Diş Hekimleri Odası ve Tabip Odası’nı ziyaret etti.
BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: SİZİN DESTEĞİNİZ BİZİ MOTİVE EDİYOR
Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı,  “Bağımsız olarak çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımız; sizin desteğiniz bizleri motive ediyor. 1 Nisan’dan sonra Altıeylül’ü Balıkesir’in birinci ilçesi yapmak için çalışacağız” dedi.
BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ
Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Biz milletimize hizmet etmek için emek vererek gayret ederek mücadele ederken başka zatı muhteremler bu kardeşinize oyun kurarken türlü kumpaslarla iftiralarla bu kardeşinizi aday olmasını engellerken emin olun bu havayı hesap edemediler.  Ama onlar dediler ki ‘Kar gibi eriyorlar’ değil kar gibi bugün Sütlüce Mahallesi’nden haykırıyoruz. ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ ÇIĞ GİBİ… Bu kardeşiniz samimi duygularla çalıştı.
BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: KORKU DAĞLARI SARMIŞ
Türlü hesaplarla algılarla karşınızdakini küçümsemeye çalışırsanız. Ama birde bakarsınız ki sizi korku dağları sarmış. Arkadaşlara söyleyelim duymuyorlarsa bildirelim. Bu kardeşiniz Büyükşehir Belediyesine aday değil bu ne panik biz Altıeylül’e adayız.
BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: SEÇİMDEN SONRA KOMPLEKSİ AÇIYORUZ
Tabi sütlüce hayallerimiz var. Seyyid Ahmet Arvasi Kompleksi’nde kütüphanemizle, 4-6 yaş kuran kursuyla, kreşimizle artık tamamına geldik. Seçimden sonra inşallah açılışını yaparak mahallemize güzel bir değer katan tesisi inşallah hep birlikte açacağız. Sizlerle yapacağız. Biz irademizi milletimize teslim ettik. Milletimizin dediği yolda ilerleyeceğiz inşallah.
BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: SÜTLÜCE’YE HALI SAHA VE SOSYAL TESİS
Sütlüce Mahallesi’nde BASKİ’den aldığımız yer çalışmalarını projelerini tamamladık. İnşallah Sütlüce’de yaşayan gençlerimize bir halı saha ve sosyal tesis yaparak gençlerimizin kullanımına sunacağız.”
3 ADAY ADAYI VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK KISA SÜRELİ SOHBET ETTİ
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, vatandaşlarla bir araya gelirken, aynı yerde seçim çalışması yapan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli ile kısa süreli sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.