DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
16°C
Balıkesir
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

MİLLETVEKİLİ CANBEY BALIKESİR YURDUNDA GENÇLERLE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ CANBEY BALIKESİR YURDUNDA GENÇLERLE BULUŞTU

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Balıkesir Kız Yurdu’nda Hasbihal Programına konuk oldu.

İl Müdürlüğümüze bağlı Balıkesir Yurt Müdürlüğüne konuk olan Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Balıkesir Kız Yurdu yemekhanesinde, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte gençlerle buluştu.

Ardından öğrencilerin yoğun katılım sağladığı Hasbihal programında, Milletvekili Canbey gençlere mesleki tecrübelerinden bahsetti ve eğitim planlamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Milletvekili Canbey, geleceğe yaptıkları yatırımları  ve önümüzdeki yılların stratejilerini gençlerimizin katılımları ve fikirleriyle  oluşturduklarını belirterek gençlerin ülke gündemi, geleceğe dönük hedefleri ve beklentileri hakkındaki düşüncelerini dinledi ve gençlerden gelen soruları cevapladı. Milletvekili Canbey, “Tüm genç kardeşlerime ilgileri için teşekkür ediyorum.” ifadesini ile konuşmasını tamamladı.

Bu tür programlarda gençleri dinlemenin önemine işaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise, bu programları yapmaya devam edeceklerini belirtti. İl Müdürü Arıcıoğlu, “Yoğun programının arasında gençlerimizle buluşma nezaketi gösteren Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’e ve misafirperver gençlerimize teşekkür ederim” dedi.

Hasbihal programının ardından Milletvekili Dr. Mustafa Canbey,  Aydın’da gerçekleştirilen 34. Kız Basketbol Grup Eleme Maçlarında 3. olan Yurdumuz takımındaki sporcularımıza madalya ve kupalarını vererek başarılarından dolayı tebrik etti .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.