DOLAR
32,5217
EURO
34,9766
ALTIN
2.439,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
24°C
Balıkesir
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bozcaada Camping

Bozcaada Camping

Denize sıfır olan, aynı zamanda temiz bir alanda konumlandırma imkanının olacağı çadırlarınız ile güzel bir kamp sizi bekliyor. Bozcaada camping ve diğer kamp alanları ile kampçılar adada mutlu ve eğlenceli zaman geçirebilir. Denize sıfır olmasının yanı sıra, aynı zamanda aileler için çocuklar için de uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Bozcaada’da Nasıl Kamp Yapılır?

Akşamları serin olan bir yer olduğundan, kamp için önleminizi alarak hareket etmeniz önerilir. Esen bir bölge olduğundan, kişilerin mutlaka akşam için önlemlerini alması gerekiyor. Bu sayede hem keyif alacağınız hem de direkt olarak kampınızı dilediğiniz gibi yapacağınız, rahatça zaman geçireceğiniz bir kamp olacak.

Farklı kamp alanlarının denize sıfır olması, Ayazma plajına ise en fazla 200 – 300 metre kadar uzak olması mümkün. Değerlendirmeniz durumunda siz de Bozcaada’da nerede kamp yapılır sorusunun yanıtını almış olacaksınız. Sakin ve eğlenceli tatil isteyenler için çadır kurulacak farklı alanları tercih etmeleri önerilir.

Bozcaada’da Kamp Yapmak Serbest mi ?

Kamp alanlarında tuvalet ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz, elektrik  – şarj ihtiyacını karşılayabileceğiniz alanlar bulunur. Kamp alanlarında bu sayede çok daha keyifli bir şekilde zaman geçirmenizi de destekleyecek olan, temel ihtiyaçları kolayca sunan alanları tercih etmeniz avantajlı olacaktır. Bozcaada’da kamp bu sayede hem keyifli hem de eğlencelidir. Bozcaada Pansiyonları ve diğer Bozcaada konaklama alanları hakkında bilgi sahibi olmak için Bozcaadan.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğraf : https://bozcaadan.com/bozcaada-kamp/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.