DOLAR
32,2651
EURO
34,7925
ALTIN
2.442,92
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
16°C
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Açık
21°C

KIRSALDA AKIN RÜZGARI ESİYOR

KIRSALDA AKIN RÜZGARI ESİYOR

AHMET AKIN’A DESTEK ZİYARETİNDE BULUNAN DEMOKRAT PARTİLİLER

Demokrat Parti Balıkesir’in mevcut ve eski yöneticileri, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a destek ziyaretinde bulundu. Demokrat Partililer, kırsalda Ahmet Akın rüzgarı estiğini belirterek, “Balıkesir’in dört bir yanında geniş bir taban ittifakı oluştu” dedi.

Demokrat Parti’nin Balıkesir İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarından mevcut ve eski yöneticiler, CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a destek ziyaretinde bulundu. Demokrat Partililer, Balıkesir’in kırsal mahallelerinde Ahmet Akın rüzgarı estiğini kaydetti. Şehrin dört bir yanında Ahmet Akın isminin altında geniş bir taban ittifakı oluştuğunu söyleyen Demokrat Partililer, “Sizin için gece gündüz çalışacağız, her türlü fedakarlığı yapacağız. İnşallah birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı. CHP’li Ahmet Akın da, “Benim rozetim Türk Bayrağı, partim Balıkesir. Belediyecilik, particilik değildir. Bugüne kadar ben hemşerilerimi, canım ailemi hiç yalnız bırakmadım. Şu anda hemşerilerimin, parti gözetmeksizin her an benimle birlikte olduğunu görmek, onlarla kol kola yürümenin mutluluğu tarifsiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.