DOLAR
45,3632
EURO
53,4614
ALTIN
6.881,97
BIST
15.066,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C
“Tarımda Balıkesir Modeli” ile Balıkesir’in sadece bugününe değil geleceğine de katkı sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin üreticilere dağıttığı 140 bin marul fidesi ve 200 litrelik gübre desteği toprakla buluştu. “Büyükşehir Belediyemiz maliyetleri düşürdü, bereketi artırdı” diyen çiftçiler destekler sayesinde rahat üretim yapabildiklerini dile getirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın hayata geçirdiği “Tarımda Balıkesir Modeli” sayesinde tarımsal potansiyel her geçen gün artıyor. Bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticilere dağıtılan yüzde 75 hibeli 140 bin marul fidesi ve yüzde 100 hibeli 200 litrelik gübre desteği toprakla buluştu. Büyükşehir’in desteğiyle maliyetleri azalan ve verimleri artan üreticilerin yüzleri güldü. “DESTEKLER SADECE SERALARIMIZA DEĞİL KÖYÜMÜZE DE KATKI SAĞLADI” Büyükşehir Belediyesinin desteklerinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen sera üreticisi Edanur Kurt, “Bu destekler inşallah güzel bir kazanç sağlayacak. Emeğimizin karşılığını da alacağımızı düşünüyorum. Sadece seralarımıza değil köyümüze de katkı sağladı. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Ahmet Akın’a çok teşekkür ederim.” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Desteklerin ekonomik açıdan omuzlarındaki yükü hafiflettiğini söyleyen sera üreticisi Hasan Koca, “Ekonomik olarak çok iyi oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a çok teşekkür ederiz.” dedi. “AHMET AKIN ÇİFTÇİYE EN YAKIN” Yakupköy kırsal mahallesinde sera üreticiliği yaptığını söyleyen Caner Yılmaz, “Gerçekten çok yararlı bir iş yapıldı. Özellikle küçük çaplı aile çiftçileri için gerçekten 10 numara bir işti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleri sayesinde maddi anlamda avantaj sağladıklarını dile getiren Mürsel Akbulut, “Marullarımızı diktik. Bunu Ahmet Akın Başkanımız sayesinde yüzde 75 hibe ile aldık. Tabi bizim için bu bir avantaj oldu parasal olarak. Sera naylonlarını da hibeli olarak almıştık. Katkılarından dolayı Ahmet Başkan’ımıza çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Akın çiftçiye en yakın” ifadelerini kullandı.

CEMAL ÖZTAYLAN; “15 Senedir size stat yapmayanlara inat en güzelini yapıcam”

CEMAL ÖZTAYLAN; “15 Senedir size stat yapmayanlara inat en güzelini yapıcam”
15.03.2024 15:47

Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretleri sonrasında karşılaştığı Bandırmaspor taraftarlarının Bandırma Stat istiyor tezahüratlarına “15 Senedir size stat yapmayanlara inat en iyisini yapıcam” sözleri ile cevap verdi

ÖZTAYLAN; “Bandırmasporumuzun, Bandırmamızın büyük özlemi olan stadyum meselesini 1 nisandan sonra gündemimize alarak gerekli çalışmaları Bakanlığımız ile birlikte yürüteceğiz.

Bandırmaspora tahsis ettiğim açık, kapalı otoparklarla, TOKİ’den aldığım Hizmet Binasıyla ve Belediye Başkanlığım dönemimde yaptığım çalışmalarla bu camiaya en büyük desteği veren, bordo beyazlı takımımızın kurumsallaşması ve bugünlere gelmesinde Belediye Başkanı olarak en büyük pay sahiplerinden birisi de benim.

15 Senedir Bandırma Belediyesi tarafından tescillemeyen, yeri belirlenip Spor Bakanlığına tahsis edilemeyen stadyum yerini Meclisimizde hemen belirleyecek ve Spor Bakanlığımıza sunacağız.

Ayrıca takımımızı ve şehri birleştiren, ulusal camia da Bandırmasporumuzu marka haline getiren, bordo beyazlı kulübümüze büyük emekleri olan Onur Göçmez Başkanıma da teşekkür ederim.

Sizlerin bize olan inancı ile Bandırmamıza, büyük Bandırmaspor Camiamıza yakışır bir proje ile Süper Lig ve Avrupa Kupaları standartlarına uygun bir stadyumu şehrimize kazandıracağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.