DOLAR
32,3659
EURO
34,6536
ALTIN
2.381,91
BIST
10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
23°C
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C

Bursa Vatan Temizlik Hizmete Girdi

Bursa Vatan Temizlik Hizmete Girdi

Vatan Temizlik, Bursa’da Sağlık, Güvenlik ve Profesyonellik İlkeleriyle Hizmete Başladı.

Bursa’da temizlik şirketleri sektörüne yepyeni bir soluk getiren Vatan Temizlik, hastane, okul, banka gibi yoğun trafiğe sahip alanlarda uzman temizlik ekibiyle hizmet vermeye başladı. Firmanın uzman temizlik ekibi, yüksek hijyen standartlarını koruyarak sağlıklı, güvenli ve profesyonel bir çevre oluşturmayı amaçlıyor. Özellikle Bursa’da dış cephe temizliği konusunda profesyonel hizmet sunuyor. Firmanın diğer hizmetleri ise şu şekilde.

Hastane, Okul, Banka Temizliği: Hastane, okul ve banka gibi yoğun trafiğe sahip alanlarda uzman temizlik ekibi, yüksek hijyen standartlarını koruyarak sağlıklı, güvenli ve profesyonel bir çevre oluşturmanıza destek oluyor.

Zemin Temizliği: Her tür zemin kaplaması için özel temizlik yöntemleri kullanarak, zeminlerinizi lekesiz, parlak ve hijyenik bir şekilde temizleyen Vatan Temizlik, mekanlarınıza ferah bir atmosfer katıyor.

Cam Temizliği: Uzman ekibin özel cam temizleme teknikleri ile binalarınızın cam yüzeylerini lekesiz, parlak ve kristal berraklığında tutarak, iç mekanlara maksimum ışık geçişi sağlıyor ve estetik bir görünüm sunuyor.

Merdiven Temizliği: Merdiven temizliğinde uzmanlaşmış ekip, etkili temizlik yöntemleri kullanarak tozdan arındırılmış, lekesiz ve güvenli bir yüzey sağlayarak mekanınıza ferah bir görünüm katıyor.

Su Baskını Temizliği: Suyun neden olduğu hasarı hızlı ve etkili bir şekilde ortadan kaldıran Vatan Temizlik, sızıntılar, sel veya diğer su kaynaklı sorunlarla başa çıkarken en son teknolojiyi kullanarak zararı en aza indiriyor ve yaşam alanınızı kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale getiriyor.

Halı Yıkama: Profesyonel ekip, hassas dokuları koruyarak lekeleri ve kirleri etkili bir şekilde ortadan kaldırıyor, halılarınıza taze ve hijyenik bir görünüm kazandırıyor.

Koltuk Yıkama: Hassas dokulara zarar vermeden derinlemesine temizlik sağlayan Vatan Temizlik, ev veya iş yerinizdeki koltukları taze, temiz ve göz alıcı bir duruma getiriyor.

Apartman Temizliği: Deneyimli temizlik personeli tarafından gerçekleştirilen kapsamlı temizlikle, apartmanınızı sağlıklı, düzenli ve estetik bir ortama dönüştüren Vatan Temizlik, sakinlerin konforunu ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Profesyonel ekip ve özenle seçilmiş temizlik ürünleri ile apartmanınızın her alanını detaylı bir şekilde temizleyerek, yaşam alanınızı daha konforlu hale getiriyor.

Detaylı bilgi için firma web sitesi ; https://www.vatantemizlik.com/

Firma telefonu ; 0224 234 64 64

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.