DOLAR
32,5106
EURO
34,5587
ALTIN
2.490,62
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
26°C
Balıkesir
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C

BANDIRMA’NIN YENİ KAYMAKAMI ENGİN AKSAKAL GÖREVE BAŞLADI

BANDIRMA’NIN YENİ KAYMAKAMI ENGİN AKSAKAL GÖREVE BAŞLADI

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Ankara Kahramankazan ilçesinden Bandırma Kaymakamlığına tayin olan Engin Aksakal’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. İlçemizde bugün göreve başlayan Kaymakam Engin Aksakal’a; nohut, fasulye, süt ve bölgemiz lezzetlerinden oluşan hediye paketini takdim eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırmamıza hoş geldiniz. Birlikte en iyi şekilde hizmet edeceğimize inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Bandırma’nın yeni Kaymakamı Engin Aksakal’ın özgeçmişi;

1974 yılında Elâzığ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elâzığ’da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1998-1999 yıllarında askerlik hizmetini tamamladı.

Mülki İdare Amirliği’ne Aralık 2000’de Kaymakam Adayı olarak Malatya Valiliğinde başladı. 2001 yılında Millî Güvenlik Akademisi “Kamu Diplomasi Kursu” ve ODTÜ yabancı dil kurslarına katıldı. Yurt dışı stajını İngiltere Exeter’de tamamladı. Sarız, Karpuzlu, Çelikhan, Altınözü’nde Kaymakam Vekili; Akören, Çemişgezek, Arapgir, Reşadiye ve Bünyan ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, 17.07.2016 tarihinde Kahramankazan Kaymakamlığına görevlendirilerek 18.07.2016 tarihinden itibaren Kahramankazan Kaymakamı olarak görev yaptı. 06.09.2021 Tarihi itibariyle de Bandırma Kaymakamı olarak görev yapacak.

 

Engin AKSAKAL evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.