DOLAR
32,4582
EURO
34,7616
ALTIN
2.425,93
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
19°C
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

BANDIRMA’DA İLK! SES TELİ FELCİ OLAN HASTAYA İMPLANT KONULDU

BANDIRMA’DA İLK! SES TELİ FELCİ OLAN HASTAYA İMPLANT KONULDU

Çanakkale’de oturan ve 7 Ay önce guatr ameliyatı sonrası ses teli felci olan olan hasta Ayşe Hanım’a Bandırma’da Ses Teli İmplantı uygulandı.

Bandırma EntuKBB Doktorlarından Doç. Dr. Engin Başer ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, çok ileri düzeyde ses kısıklığı olan hasta Ayşe Hanım’a Bandırma’da ilk defa yapılan “SES TELİ İMPLANTI AMELİYATI” uygulandı. Bu sayede ses tellerindeki ses kısıklığı kalıcı olarak düzeltildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Engin Başer; “daha önce birçok hastama uyguladığım Ses Teli İmplantı ameliyatını Bandırma’da da bir ilk olarak başarılı bir şekilde uyguladık. Ameliyatımızın başarılı geçmesi ve hastamızın sesinin eski haline kavuşması hem hastamız hem de bizim için oldukça mutluluk verici oldu. Bandırma’da böyle özellikli ameliyatların yapılıyor olması bölgemiz için çok önemli. Ameliyatta birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.