DOLAR
32,2126
EURO
35,1091
ALTIN
2.469,76
BIST
10.171,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
29°C
Balıkesir
29°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Balıkesir’den Türkiye’ye Örnek Olacak Su İndirimi!

Balıkesir’den Türkiye’ye Örnek Olacak Su İndirimi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; su faturalarında kapsamlı bir indirim yapmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BASKİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla başlattığı yeni düzenleme çalışmalarını hayata geçirmek için gün sayıyor.

Yeni düzenlemede dar gelirli aileler başta olmak üzere tüm vatandaşların ve esnafın cebini büyük ölçüde rahatlatacak indirimlerin yanı sıra, okumak için il dışından gelen öğrenciler de unutulmadı.

BÜYÜK İNDİRİM

BASKİ; Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla, vatandaşın su faturalarına yansıyacak büyük indirimi hayata geçirmek için çalışmalarını tamamlamak üzere. Yeni düzenleme ile konutlarda uygulanan kademe aralıkları genişletilerek, vatandaşların tükettiği su, daha düşük tarifeden faturalandırılacak.

ESNAFA İNDİRİM YOLDA

Yeni düzenlemede iş yerlerini de kapsayacak. İş yerlerinde kademe aralığı da genişleterek esnafın daha az su faturası ödenmesi sağlanacak.

DAR GELİRLİ VATANDAŞ UNUTULMADI

Bir indirimin de, dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılması bekleniyor. Yeni düzenlemeyle, dar gelirli vatandaşların faturalarında yüzde 20 civarında indirim yapılacağı gelen bilgiler arasında…

ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR

Balıkesir’i öğrenci dostu bir şehir haline getirmek için çalışan Başkan Yücel Yılmaz, bu konuda büyük bir adım atıyor. Başkan Yılmaz’ın talimatıyla ilimize okumak için gelen ve evde ikamet eden üniversite öğrencilerinin su faturalarında yüzde 50 indirim yapılması bekleniyor

TÜFE’DEKİ ARTIŞTAN ETKİLEMEYECEK

Yeni yapılacak çalışma ile her ay faturalara yansıtılan aylık tüketici fiyat endeksindeki değişim oranları, vatandaşların faturasına yansıtılmayacağı gelen bilgiler arasında.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.