DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
24°C
Balıkesir
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Balıkesir’de Dev Anket Belediye Başkanı Kim Olsun?

Balıkesir’de Dev Anket Belediye Başkanı Kim Olsun?

Balıkesir’de 2024 Belediye Başkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte anketler yapılmaya komuoyunun görüşü sorgulanmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere 2019 seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Oyların çoğunluğunu alarak Balıkesir Belediye Başkanı olmuştu. Ancak o dönemde ittifaklar sonucunda CHP’den aday olan Ahmet Akın Genel Merkez kararı ile geri çektirilmiş ve yerine Millet İttifakı Adayı İsmail Ok aday olarak gösterilmişti.

2024 seçimlerinde ise bu sefer Ahmet Akının aday olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Anket şirketleri de bu yönde anketlerini yaparak Partilere kamuoyunun görüşlerini paylaşıyor. Dünyaca ünlü SurveyMonkey firması üzerinden yapılan ankette ise Balıkesir’de Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz sorusu halka soruldu. 2-3 soruluk kısa anketi doldurarak görüşünüzü paylaşabilirsiniz. Anket Güvenli Linki Aşağıdadır.

https://tr.surveymonkey.com/r/Blk10

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.