DOLAR
45,0697
EURO
52,9176
ALTIN
6.640,13
BIST
14.329,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, CHP Dursunbey İlçe Başkanlığı seçiminde ortaya çıkan şaibe görüntülerine eleştirdi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, CHP Dursunbey İlçe Başkanlığı seçiminde ortaya çıkan şaibe görüntülerine eleştirdi
26.09.2025 14:13

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, CHP Dursunbey İlçe Başkanlığı seçiminde ortaya çıkan şaibe görüntülerine eleştirdi.

 

“Sandığın Namusu Çiğnendi”

Aydemir, sosyal medyada yayılan fotoğraf ve videolarda oy pusulalarının dışarıda elden ele dolaştırıldığının açıkça görüldüğünü hatırlatarak şöyle konuştu: “Sandığın namusu ayaklar altına alınmıştır. Seçim dediğiniz şey milletin iradesinin tecelli ettiği en kutsal süreçtir. Ama görüyoruz ki CHP, kendi ilçe seçiminde dahi güvenliği sağlayamamış, demokrasiyi adeta maskaraya çevirmiştir. Bu durum sadece CHP teşkilatını değil, bütün Balıkesir’i utandırmıştır.”

 

“CHP’nin Skandal Zincirine Bir Halka Daha Eklendi”

Aydemir, CHP’nin sürekli kriz ve şaibelerle gündeme geldiğini belirterek şunları söyledi: “Dursunbey İlçe Kongresi’nde yaşanan rezalet, CHP’nin siyaset anlayışının bir yansımasıdır. Her fırsatta demokrasi nutukları atanların kendi üyelerine bile adil bir seçim yapamadığına şahit oluyoruz. Bu görüntüler CHP’nin samimiyetsizliğini ve halka verdiği hiçbir güvenceyi yerine getiremeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Balıkesir’in ve Dursunbey ilçemizin adını bu şekilde şaibelerle kirletmeye CHP’nin hakkı yoktur.”

 

“Balıkesir Halkı Bu Oyunu Görüyor”

Son olarak Aydemir, halkın CHP’nin gerçek yüzünü bir kez daha gördüğünü vurguladı: “CHP, yıllardır skandallarla, krizlerle, kaoslarla anılıyor. Bu olay, milletimizin gözünde CHP’nin sorgulanacak bir siyasi anlayışa sahip olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı. Biz AK Parti olarak, milletimizin iradesini ve demokrasinin şerefini korumaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.