DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Parçalı Bulutlu
25°C
Balıkesir
25°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Adliye Ek Hizmet Binasına kavuşacak

Adliye Ek Hizmet Binasına kavuşacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kiralanarak Adliye Ek Hizmet Binası olarak kullanılacak Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan eski Türk Telekom Binasını sil baştan düzenliyor. Yeni bina sayesinde, Balıkesir Adliyesi’nin hizmet konforu artacak.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehre hizmet veren kamu kurumlarına destek olmaya devam ediyor. Eskiden Türk Telekom olarak hizmet veren Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan bina, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kiralanarak Adliye Ek Hizmet Binası olarak kullanılacak. Bodrum+3 kat olan binanın tüm tadilat işlemleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Mevcut haliyle kullanıma uygun olmayan binanın; tüm dış cephesi, iç cephe duvarları, çatısı ve zemin kaplamaları baştan aşağıya yenileniyor. Tüm elektrik ve su tesisatları da sil baştan yapılan bina, en kısa sürede iş güvenliği açısından uygun hale getirilerek Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edilecek. Binadaki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki Haziran ayı sonuna kadar işlemlerini tamamlamayı planlıyor. Zemin katı ile birlikte 4 kat olarak hizmete sunulacak olan Adliye Ek Hizmet Binasında; İcra Dairesi, Hâkim Odaları, Kalem Odaları, Duruşma Salonları ile Vezne bulunacak. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ek hizmet binası sayesinde hizmet konforu artacak.

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VEREN

KURUMLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımıza hizmet veren kurumlarımızın her zaman yanındayız. Vatandaşlarımızın, işlemlerinin kolaylaşmasına yönelik bir adım olan Adliye EK Hizmet Binasının tadilatını, Cumhuriyet Başsavcılığımızın talebi üzerine üstlendik. Tadilatını tüm ayrıntılarını düşünerek gerçekleştirdiğimiz Adliye Ek Hizmet Binasını, Haziran ayı sonuna kadar tamamlayarak teslimatını yapmayı planlıyoruz. Şimdiden şehrimize ve adalet camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.