DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
18°C
Balıkesir
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

YÜCEL YILMAZ’A ALGI OPERASYONU YAPILIYOR!

YÜCEL YILMAZ’A ALGI OPERASYONU YAPILIYOR!

Seçildiği günden bu güne hizmet temposu hiç düşmeden çalışmalarını sürdüren başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Mesleği, vatandaşlara doğruları aktarmak olan bir gazeteci nasıl oluyor da şehri emin kişi Yılmaz’a algı operasyonu yapmaya çalışabiliyor! Bir grup gazeteci alacakları kesildiği için Yücel Yılmaz’a asılsız haberler ile Algı operasyonu yapmaya çalıştığı açıklandı. Özellikle Danışmanlıktan akan suyu kesildiği için operasyonun başında Tarık isimli gazetecinin olduğu belirtildi. Gazeteci Tarık  Kendisi çalıp kendisi oynuyor, yaptığı algı operasyonu ile neyi hedefliyor çok merak ediyoruz!

Ve Diyoruz ki Ey Tarık; Okurlarınız artık bu algı operasyonlarınıza kanmıyor! İnandırıcı değilsiniz! Böyle giderse iyice yalnız kalacaksınız.

Tek gayesi Balıkesir halkına hizmet olan, dur durak bilmeden, 7/24, şehrin 4 bir yanında hizmetler, yatırımlar yapan, projeler üreten bir belediye başkanımız var. Köstek olmayın, destek olun!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.