DOLAR
44,0850
EURO
51,0214
ALTIN
7.219,86
BIST
12.563,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
11°C
İstanbul
11°C
Açık
Salı Açık
16°C
Çarşamba Açık
15°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

ULUDAĞ ELEKTRİK AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

ULUDAĞ ELEKTRİK AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
27.04.2022 17:17

ULUDAĞ ELEKTRİK AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
Uludağ Elektrik dağıtım ve perakende şirketleri, geleneksel olarak düzenlenen Ramazan buluşmalarında çalışanlarıyla Balıkesir’de iftar yaptı. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak aynı sofra etrafında buluşan Uludağ Elektrik ailesi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Uludağ Elektrik şirketleri, kurum aidiyetini pekiştirmek ve Ramazan Ayı’nın getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla her yıl çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya geliyor. Şirketin bu yıl düzenlediği üçüncü iftar programı Balıkesir’de gerçekleştirildi. İftara Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Uludağ Elektrik Balıkesir Bölge Müdürü Vahide Yakut ve UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Musa Yılmaz’ın yanı sıra Uludağ Elektrik çalışanları ve aileleri katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Sizler yaptığınız çalışmalarla, şehirlerimizin ve evlerimizin aydınlanmasına, ülkemizin üretmesine ve gelişmesine çok önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Bizler de gücümüzü, siz değerli çalışanlarımızdan alıyoruz. Sizlerden aldığımız güçle bölgemizdeki müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Konuşmamı noktalarken, güzel bir şekilde Ramazan’ı tamamlayıp hayırlısıyla bayrama erişmenizi temenni ediyorum” dedi.
UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı ise, “Sahip olduğumuz bu birlik ve beraberlik duygusu ile birlikte hizmet verdiğimiz Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova’da ve Güney Marmara’nın dışında da her daim ülkemiz için sizler ile birlikte dayanışma içinde olduk, bundan sonraki süreçte de aynı gayret ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygularla sözlerime son verirken, bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.