DOLAR
32,2354
EURO
34,7788
ALTIN
2.447,97
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
16°C
Balıkesir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
23°C

Safir Berry, Manisa ve Adana’da fuara katıldı

Safir Berry, Manisa ve Adana’da fuara katıldı

Bursa’da ve Türkiye’de maviyemiş üreticiliğinin önde gelen firmalarından olan Safir Berry A.Ş,  14. Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı ve Tekno Tarım Manisa 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

Yerli ve yabancı çok sayıda kurum ve kuruluşun katılımıyla gerçekleşen fuarlarda Safir Berry A.Ş, maviyemiş üreticiliği ve sektöre dair tecrübelerini paylaştı.

Tarım teknolojilerinde tohumculuk, seracılık, bahçecilik gibi özel alanların yanı sıra en yeni hayvancılık teknolojilerinin de tanıtıldığı fuarlara ilişkin açıklamalarda bulunan Safir Berry A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aysan, fuarların bölgesel ve ulusal üretim, istihdam ve ihracat alanlarında önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Maviyemişin, her geçen yıl üretim potansiyelini yukarılara taşıyarak bölgesel ve ulusal kalkınmada önemli bir yere sahip olduğunu belirten Turgut Aysan, “Maviyemiş, sağlığımızın korunmasına katkı sağlayan önemli  bir meyve. Bu özelliğinin yanında üreticiye ekonomik anlamda büyük katkı sağlıyor.  Dolayısıyla maviyemişe yapılan yatırımlarla, bu ürünün hem daha geniş kitlelere ulaşması hem de ülke tarımının kalkınması noktasında önemli mesafeler katettik. Bu nedenle insan sağlığı açısından da oldukça faydalı bir ürün olan Maviyemiş’in, daha fazla üretici ve yatırımcıya ulaşması açısından böylesi fuarları kazanım olarak görüyoruz. En yeni teknolojileri katılımcılar ve ziyaretçilerle buluşturan fuarların  modern ve sürdürülebilir tarım uygulamaları için basamak olacağı ve sektörlerin gelişim alanlarını destekleyeceği inancındayız. Yerli ve yabancı  çok sayıda kurum ve kuruluşu bir araya fuarlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Safir Berry A.Ş, maviyemiş üreticiliğine dair bilgi almak isteyen tüm yatırımcıları,  2-6 Kasım tarihlerinde arasında Adana’da düzenlenen TÜYAP 14. Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı ile  4-7 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olan Tekno Tarım Manisa 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda açtığı standına davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.