DOLAR
32,2611
EURO
34,7448
ALTIN
2.404,67
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
19°C
Balıkesir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
21°C

ÖZTAYLAN’IN HEDEFİ HİZMET

ÖZTAYLAN’IN HEDEFİ HİZMET

Hedefinde hizmet olan Balıkesir’in en genç Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, saha çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını inceleyip çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TBMM’deki çalışmalarının yanı sıra Balıkesir’in 20 ilçesinde aktif çalışmalar kaydetmeye başlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, şehrin tüm yerleşim alanlarında gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamakta kararlı. Siyasi geçmişi sayesinde AK Parti’nin vizyonu ve hedeflerini kolaylıkla sahaya yansıtan Öztaylan, şehrin en genç Milletvekili olması sebebiyle de halkın teveccühü ve sempatisiyle karşılanıyor. Bandırma ilçesindeki saha çalışmaları kapsamında yola çıkan Öztaylan, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki önemli çalışmalarını yerinde inceledi.

ASFALT PLENTİ TESİSİ TAMAMLANIYOR
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri 2. Bölge Daire Başkanı Koray Başa ve BASKİ Güney Marmara Bölge Müdürü Selçuk Koç ile birlikte yapımları son aşamasına gelen Asfalt Plenti Tesisi İnşaatı, Edincik şehir içi ve giriş yolları yapım çalışmaları ve Arıtma Tesisi İnşaatında incelemelerde bulunan Ali Taylan Öztaylan, ayrıntılı bilgiler aldı. Yaklaşık maliyet 70 milyon TL olan ve günlük 160 ton asfalt üretimi yapacak olan asfalt plenti tesisi ile Bandırma, Gönen, Erdek, Manyas ve Marmara Adası ihtiyaçları karşılanacak. Mekanik altyapısının tamamlanan ve çalışma aşamasına gelen tesisin gaz ve elektrik tesisatının da tamamlanmasıyla hızla üretime başlayacak.

EDİNCİK’TEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Öztaylan, Edincik yol düzenlemeleri çalışmalarını da yerinde inceledi. Bandırma-Gönen yolu üzerinde bulunan Edincik Kavşağı’ndan merkeze kadar olan giriş yolu genişletilerek sıcak asfalta kavuşturuluyor. Diğer yandan, doğal gaza kavuşan ve 5 kilometre içme suyu hattı yenilenen Edincik’in merkez içi yolları da 4 bin metre tamirat ve 10 bin metrekare yeniden yapım olmak üzere düzenleniyor. Edincik’teki çalışmalar tarihi dokuyu koruyarak ve ön plana çıkararak son hızıyla devam ediyor. Öztaylan, “Öncelikle bölgemizdeki tüm yatırımları detaylı şekilde öğreniyoruz. Halkın istek, görüş ve önerilerini toplayıp, ilgili yerlere ulaştırıyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz de millettir. Benim en büyük hedefim de hizmettir. Balıkesir halkının en iyi hizmeti alabilmesine en küçük bir katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

ATIK SU ARITMA TESİSİN AÇILIŞINA AZ KALDI
Ali Taylan Öztaylan ve beraberindeki yetkililer, daha sonra Bandırma Atıksu Arıtma Tesisi Ziyareti’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma’ya kazandırılan en önemli yatırımlardan birisi Atıksu Arıtma Tesisi. Yaklaşık maliyeti 11 milyon Euro olan tesis önümüzdeki aylarda hizmete açılacak ve ilçenin tüm arıtma altyapısı problemini kökünden çözecek. Marmara Denizi’nin ekolojik dengesine Balıkesir olarak önemli bir katkı sunacak olan bu proje, Bandırma’nın daha temiz bir denize kavuşmasının önemli adımlarından biri olacak.

“GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH’TANDIR”
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma ve yatırımlarını yerinde inceleyen Öztaylan, “Gayret bizden, takdir Allah’tandır” sözüyle yatırımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve tüm personele teşekkür etti. Öztaylan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ile birlikte Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Toplantısı’na da katıldı. Öztaylan, “Bölgemizin tarım ve hayvancılık sektörlerindeki güncel gelişmeleri, ihtiyaçları ve önümüzdeki dönemde yapılabilecek işbirliği alanlarını istişare ettik. Bu vesile ile Borsa Başkanımız Can Ata Tan ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimize misafirperverlikleri ve nazik davetleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇİFTÇİ DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Bandırma ziyaretlerini sürdüren genç Milletvekili Taylan Öztaylan, çiftçiye destek veren ilgili kurumlara teşekkür ederek, “Sabah TMO’nun yeni açılan Aksakal ve TAGEM alım noktalarında bölge çiftçileriyle görüşüp, mevcut icraatları yerinde inceledi. İlçe Başkanımız, TMO Bölge Müdürümüz ve Bandırma Ziraat Odası Başkanımızla mevcut durumu yerinde inceledik. Bandırma’da 3 olmak üzere Balıkesir’de toplam 7 noktada alımlara devam ediliyor. Ağustos ayı içerisinde alımlarımız devam edecek ve son römork dökülene kadar TMO çiftçimizin yanında olacak. Bu vesile ile alım noktaları açılması hususunda talebimizi geri çevirmeyen TMO Genel Müdürlüğü’ne, 60 dönüm arazisini kullanıma açan Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’ne ve makine desteği sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.