DOLAR
32,5415
EURO
34,8110
ALTIN
2.444,86
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
17°C
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Ligone Diyet Takviyesi

Ligone Diyet Takviyesi

Ligone, çeşitli diyet takviyeleri üreten başarılı bir markadır. Yaygın ilgi ve yüksek kullanıcı memnuniyeti ile Ligone kullanıcılara kapsül, hap, şurup ve çiğneme tableti şeklinde sunduğu ürünleri ile tanınmaktadır. Vitamin seçimlerinde özellikle dikkat çeken başarılı markalar, birçok mineral, vitamin, faydalı bakteri ve beta-glukan içeren multivitamin ürünleriyle dikkat çekiyor. Ligone marka diyet takviyeleri, herkesin günlük diyetinde tüketmesi gereken vitamin ve mineraller gibi günlük hayatın koşuşturmacasında sağlıklı beslenemeyen kullanıcılar için büyük bir avantajdır.

Avantajları İle Ligone

Ligone 60 kapsülleri olarak kullanıcılara sunulan probiyotik diyet takviyeleri, faydalı bakteriler olduğu bilinen Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus ve Bifidobacterium içerir. Aynı zamanda multivitamin olarak öne çıkan ürünlerde bulunan bakteriler, insanlara fayda sağlayan bir simbiyotik bakteri grubuna aittir. İnsan bağırsak florasında yaygın olarak bulunan bir bakteri olan Lactobacillus acidophilus, karbonhidratları laktik aside parçalarken laktozu parçalamaya yardımcı olur.

Uygun Fiyat Seçenekleri İle Ligone

Özel formülleri ile kadın, erkek ve çocuklar için pek çok besin takviyesi seçeneği sunan Ligone, zengin içeriği ve özel formüllere göre oldukça hesaplı seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Ligone Omega 3 ve Ligone Beta Glucan Multivitamin ürünleri gibi 60 kapsülde geliyor, ancak günde bir tablet tüketen ürün seçenekleriyle dikkat çekiyor, bu yüzden bütçe dostu ve genellikle kullanıcılar için uygun fiyatlıdır. Ligone seçenekleri için https://www.recete.com/ligone-beta-glucan-30-tablet/   linkini tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.