DOLAR
32,3370
EURO
35,1959
ALTIN
2.247,60
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
18°C
Balıkesir
18°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

KENDİLERİNİ ÇAĞDAŞ GÖRENLER, ASLINDA KARANLIK ZİHNİYETİN TEMSİLCİLERİDİR

KENDİLERİNİ ÇAĞDAŞ GÖRENLER, ASLINDA KARANLIK ZİHNİYETİN TEMSİLCİLERİDİR

Edremit’in Kurtuluş Günü’nde Türk Kadınına zincir vuran CHP ve işbirlikçisi ÇYDD’yi şiddetle kınadıklarını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Ak Parti Meclis Üyemiz Murat Tuna’ya, kurgulanan ve Türk Kadınını kara çarşafla örtüp, zincire vuran zihniyete karşı gösterdiği haklı tepkiden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

 

“EDREMİT’TE YAPILAN, 28 ŞUBATI HORTLATMA GİRİŞİMİDİR”

Bir kez daha görülmüştür ki, 28 Şubat zihniyetini Güzel ilçemiz Edremit’i seçerek hortlatma girişiminde bulunma gafleti içerisine girmişlerdir. Kendini çağdaş, kadın hakları savunucusu iddiasında bulunan CHP, üstelik Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) vasıtası ile gerçek zihniyetini ortaya koymuştur. Türkiye’nin bir çok yerinde kadına karşı işledikleri malum suçlarla anılanlar, modernlik adı altında gerçek kimliklerini ifşa etmektedirler.

 

“KADINLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”

Şunu çok iyi bilsinler ki, meclis üyemizin ifade ettiği gibi tarihin hiçbir sayfasında kadınlarımız bu şekilde aşağılanmamıştır. Küçük düşürülmemiştir. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Bizim en değerlimizdir. Peygamber Efendimizin Hadis-i Şerif’te ifade ettiği gibi, “Cennet anaların ayağının altındadır.” Ama görüyoruz ki, karanlık zihniyetin temsilcileri, kadınımızı ayaklar altına almaktan çekinmiyorlar. CHP, ülkemizi karıştırmak, halk arasında kin ve nefret uyandırmak, kadınlarımız üzerinden algı yaratmak için her tür argümanı sahneye koyuyor.

 

CHP BELEDİYESİNİ ve İŞBİRLİKÇİSİ ÇYDD’Yİ ŞİDDETLE KINIYORUZ.

Tarihimizi, inancımızı, milletimizi ve devletimizi kara propaganda yaparak küçültme, aşağılama gayreti içerisine giren CHP ve işbirlikçisi ÇYDD’yi şiddetle kınıyoruz. Türk Kadınına bunu layık görenler, adalet önünde gereken hesabı verecektir. Bizim Kadınlarımızı, Genç kızlarımızı zincire vurmak, böyle bir algı yaratmak kimsenin haddi değildir. Hesabı sorulacaktır.

 

“ZİHNİYETİ KARANLIK OLANLARA EN GÜZEL CEVABI YİNE MİLLETİMİZ VERECEK.”

Son olarak değerli İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşımızda yer alan şu dizeleri, zihniyeti ülkeyi karıştırmak, kaosa sürüklemek olanlara en güzel cevaptır.

 

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!

Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım;

Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

 

Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar;

Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.

Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar,

“Medeniyet!” dediğin tek dişi kalmış canavar?

 

“EDREMİT’İN KURTULUŞ GÜNÜNE GÖLGE DÜŞÜRDÜLER”

Bunun içindir ki; kadınlarımıza göstermelik değer verenler, kadınımızı bir eşya gibi görenler, Çağdaşlığın arkasına sığınarak kara emellerini ortaya koyanlar, tarih önünde de, milletimizin vicdanında da hak ettiği cevabı alacaktır. Güzel ilçemiz Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılına gölge düşüren, kurdukları mizansenle baş tacımız kadınları aşağılayan CHP ve işbirlikçisi ÇYDD’yi şiddetle kınıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.