DOLAR
32,3446
EURO
35,1506
ALTIN
2.242,39
BIST
8.887,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
9°C
Balıkesir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

“Güzel Okulum” Projesine Bandırma Belediyesinden Büyük Destek!

“Güzel Okulum” Projesine Bandırma Belediyesinden Büyük Destek!

Bandırma Kaymakamlığı tarafından yaşama geçirilen “Güzel Okulum” projesi kapsamında, okullara; kütüphane, çok amaçlı salon, sanat atölyeleri kazandırılmaya devam ediliyor.

Son olarak Hasan Atlı İlköğretim Okuluna çok amaçlı müzik atölyesi kuruldu ve açılışı yapıldı. Açılış törenine; Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Yavuz Demiralay, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Günhan Yazar: “Bu yıl Bandırma’da son senem. Bandırma büyük bir aile gibi değerlerine sahip çıkıyor ve tüm kurumlarıyla ortak hareket ediyor. Görevim süresince ben de bu esaslara uygun hizmet vermeye çalıştım. “Güzel Okulum” projesiyle yedi okulumuza kütüphane, çok amaçlı salon, sanat atölyeleri kurmaya çalıştık. Projeye destek veren başta Bandırma Belediyemize, Bandırma Kültür Eğitim Vakfına, yardımsever firmalara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamın ardından, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptığı konuşmada: “Sayın Kaymakamımızla bugüne dek ağabey-kardeş ilişkisi içinde bu güzel kente hizmet verdik. Kendileri özellikle kültür, sanat, spor alanlarında büyük destek vermiştir. Güzel Okulum Projesi de onlardan biridir. Devlet okullarımızın da özel okullardan eksiği olmadan, fırsat eşitliği yaratacak donanıma sahip olmasını istiyoruz. Bu sebeple sayın Kaymakamımıza, Kültür Eğitim Vakfı Başkanımıza, desteklerinden dolayı yardımsever kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Proje yaklaşık 400.000 TL’ye mal oldu. Bandırma Belediyesi ve KEV yaklaşık 360.000 TL’lik kısmı üstlenirken, çeşitli firmalar da 40.000 TL’lik destek de bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.