DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
28°C
Balıkesir
28°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Franquette Ceviz Fidanı

Franquette Ceviz Fidanı

Franquette ceviz fidanı, verimli meyvesi ve parlak ceviz fidanı olarak tanınmaktadır. Soğuklama ihtiyacı olduğu için 700 saat donlanma gibi durumlardan etkilenmez. 1200 m yüksekliğine kadar dikimi uygundur. Oldukça dayanıklı bir ceviz fidanıdır. Genel özellikleri Chandler ceviz fidanı ile benzerdir. Meyvesi’nin ağırlığı 13 gram’dır. Ayrıca meyve randımanı %46 oranında belirlenmiştir. Eylül ayında hasat edilmeye başlanır.

Franquette ceviz fidanı meyvesi kuru ve yaş olarak tüketilebilir. 10 Chandler ceviz fidanı olan yerde sadece bir fidan dikilmesi önerilmektedir. Ayrıca bahçe veya kapalı alanda dikimi önerilmez. Genellikle açık yerlerde dikimi uygundur. Franquette ceviz meyvesi kolaylıkla kabuğundan çıkmaktadır ve oldukça lezzetlidir. Ceviz fidanı çeşidinde yan dallarda verimli bir şekilde meyve elde dilmektedir. Parlak bir ceviz fidanı olarak da oldukça popülerdir.

Franquette Ceviz Fidanı Dikimi

Franquette ceviz fidanı dikimi Chandler ile benzerlik göstermektedir. En çok 1200 rakıma kadar dikimi uygun görülmektedir. Aynı zamanda bu ceviz fidanı türünü 4×8 ile 5×7 aralıklarında dikmenizi tavsiye ediyoruz. Fidancılık sektöründe yılardır fidan üretimi ve satış hizmeti sunmaktayız. Chandler ceviz tozlayıcısı olan Franquette ceviz fidanı açık köklü olarak özel fidan kutusunda sizlere gönderilmektedir. Her yıl üretimini yaptığımız Franquette ceviz fidanını dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

Franquette Ceviz Fidanı Meyve Özellikleri

Franquette ceviz fidanı özellikleri arasında en çok Chandler meyvesi ile benzer olması ön plana çıkıyor. Meyve ağırlığı 13 gram’dır. Cevizin iç randımanı ise %46’dır. Kabuktan kolaylıkla ayrılan bir ceviz fidan çeşididir. Hızlı ve güvenilir bir kargolama yaparak sizlere ulaşmasını sağlıyoruz.

Vatan Fidancılık’tan https://www.asilicevizfidanim.com/ 7/24 online olarak dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. Sizlere uygun fiyatlar da ceviz fidanı satış hizmeti sunmaktayız.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.