DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
19°C
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Erdek Ocaklar Tatil Rehberi

Erdek Ocaklar Tatil Rehberi

Erdek Ocaklar, Balıkesir’in Erdek ilçesine bağlı küçük bir tatil beldesidir. Erdek’e 8 Km mesafede Kapıdağ eteklerinde bulunmaktadır.

Huzurlu ve bir o kadar da eğlenceli bir tatil geçirmek isteyen tatilciler için ideal bir tatil beldesidir. Sit alanı olarak korunan Kapıdağ’da bulunan birbirinden güzel koylardan en büyüğü olan Ocaklar’da birbirinden farklı konaklama seçenekleri ile tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kapıdağ’ın yemyeşil ormanları ile çevrili halde bulunan, yeşil ve mavinin buluşma noktası, doğal sit alanı olan Ocaklar’da geniş kumsalı ile tatilcilerin uğrak noktalarından olmasını sağlamaktadır.

Ocaklar’da Gezilecek Yerler

Doğal ve tarihi güzellikleriyle dikkatleri çeken Ocaklar Tatil beldesi gelen turistlerin hem deniz, kum, güneş tatili hem de kültürel tatil yapabilecekleri bir bölgede bulunmaktadır.

  • Kapıdağ Kirazlı Manastırı
  • Kapıdağ Kyzikos Antik Kenti
  • Büyük ova Plajı
  • Küçük Ova Plajı
  • Zeytinli Ada Erdek

Detaylı Bilgi İçin Ocaklar Gezilecek Yerler Sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Konaklama

Küçük bir tatil beldesi olan tatil beldemizde birbirinden farklı konaklama tipleri ile tatilinizi yapabilirsiniz. Apart Oteller, Pansiyonlar, Havuzlu Oteller, Yıldızlı Oteller, Kiralık Villa gibi bir çok farklı seçenek bulunmaktadır.

Ocaklar’a Nasıl Gidilir?

Ocaklar’a karayolu ile bir çok şekilde ulaşabilirsiniz. Erdek üzerinden 10 Dk mesafede bulunmaktadır. Erdek’e Balıkesir üzerinden yada Bursa üzerinden gelebilirsiniz. Uçak ile seyahat etmek isteyen tatilcilerimiz için en yakın havaalanı Edremit yada İstanbul Havalimanı ve yeni otoban üzerinden gelebilirler. Ocaklar Erdek Otobüs Saatleri

Ocaklar’daki en uygun tatil zamanı hangi aylar?

Ocaklar’da tatil Güney sahillerimiz kadar olmasada 4 ay sürmektedir. Mayısın son haftası başlayan tatil sezonu Ekim ayının ilk haftasına kadar devam etmektedir. Deniz turizmi haricinde tüm sezon açık olan tesislerde Kapıdağ’ın temiz havası ile ister yaz ister kış aylarında tatilinizi güvenle yapabilirsiniz.

Ocaklar Tatil Beldesine gelmek ve konaklama yapmak için OcaklarTatil.com Ocaklar Tanıtım ve Tatil Rehberini inceleyerek sitede yer alan tesislerde komisyon ödemeden konaklayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin

https://www.ocaklartatil.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.