DOLAR
32,2670
EURO
35,0877
ALTIN
2.476,01
BIST
10.369,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
30°C
Balıkesir
30°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

En Sevilen Tunik Modelleri

En Sevilen Tunik Modelleri

Tunikler son yıllarda kadınların gardıroplarındaki en sevilen ve kullanışlı parçalar arasında yer almaktadır. Hem rahat hem de şık olması nedeniyle tunikler farklı ortamlarda giyilebilir ve farklı stillere uyum sağlar. Sevilen tunik modelleri arasında çeşitli desen ve renk seçenekleri ile saten, kadife, ipek, pamuklu ve şifon gibi farklı kumaş türlerinde üretilen tunikler yer almaktadır.

Ayrıca tuniklerin farklı yakaları, kolları ve detayları da modeller arasındaki farklılıkları yaratır. Örneğin, volanlı yaka, askılı modeller, omuz detaylı tunikler, düğmeli tunikler ve V yaka gibi modeller popüler seçeneklerdir.

Her Bedene Uygun Tunik Modelleri

Tunikler aynı zamanda farklı beden tiplerine uygun modellerle de üretilir. Bol kesimli tunikler, düz kesimli tunikler, beli kemerli tunikler ve yüksek bel modeller gibi seçenekler de mevcuttur. Bayanlar tarafından sevilen tunik modelleri kadınların günlük hayatta veya özel davetlerde rahatlıkla giyebilecekleri şık ve stil sahibi parçalardır. En tarz ve rahat tunikler için https://www.mizalle.com/tunik-modelleri sitesini ziyaret ederek güvenle satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.