DOLAR
32,4937
EURO
34,7859
ALTIN
2.441,89
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
19°C
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Ekon Kondansatör Amatör Sporcuların Yanında!

Ekon Kondansatör Amatör Sporcuların Yanında!
Sayın Baris Bildirici;

Ekon Kondansatör Amatör Sporcuların Yanında!

Türkiye’nin kondansatör markası Ekon, amatör kulüplere verdiği destekle sporun ve sporcunun da yanında. Ekon, Aybars Karaca’nın da oynadığı Üsküdar’ın amatör futbol kulübü Acıbadem FK ile genç yeteneklerin önünü açıyor.

Ekon, sporun birleştirici etkisi ve gücüne inanarak, gönüllülük esası ile faaliyet gösteren Acıbadem Üsküdar Futbol Kulübü’ne verdiği destekle sağlıklı genç zihinlerin spor hayatına katkıda bulunuyor. Acıbadem Futbol Kulübü; sporcularından aidat toplamayan idealist kulüplerin başında geliyor.

Gençlerin sağlıklı bir birey olarak yetişmesinde en büyük katkıyı sporun sağlayacağına inanan yönetim, Ekon gibi sanayi kuruluşlarının amatör sporculara desteğinin önemli olduğunu vurguluyor.

Ekon, sadece bir kondansatör markası olmanın ötesine geçerek, toplumsal sorumluluk anlayışını ön plana çıkarak projelere yöneliyor. Genç yeteneklere verilecek fırsatlar ile çok güzel işler yapılabileceğine inanan marka, spora katkıda bulunmanın, özellikle yerel sporcuların gelişimine katkı sağlamanın ciddi kazanımlar elde etmeye imkan tanıyacağını belirtiyor.

Ekon Kondansatör yönetimi, gelecek nesillerin ülkemize yakışır işler yapmasının yolunu onları modern çağın tehlikelerinden uzak tutmakla sağlanacağını belirtti. “Bunun için gençleri spora, sanata ve bilime yönlendirmeli, gerektiğinde destek vermeliyiz” diyen yetkililer, gelecekte de gençlere yol açacak her türlü projede etkin rol oynamayı hedeflediklerini söyledi.

İnci Çelik
Müşteri İletişim Sorumlusu
Sektörel İletişim Ajansı
Tel: 0 (212) 320 96 65
Cep:
E-posta: info@sektorelyayincilik.com
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.