DOLAR
32,2537
EURO
35,0935
ALTIN
2.464,68
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Parçalı Bulutlu
28°C
Balıkesir
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Açık
30°C

DERECEYE GİREN MODERN PENTATLON SPORCULARINDAN ZİYARET

DERECEYE GİREN MODERN PENTATLON SPORCULARINDAN ZİYARET

Bandırma Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Modern Pentatlon İl Temsilcisi İzzettin Çalışır, Milli Takım Antrenörü Mehmet Yıldırım ve Bandırma İlçe Spor Müdürlüğü Modern Pentatlon Sporcuları Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarının sürdüren Modern Pentatlon sporcularının girmiş oldukları yarışmalarda derece yapan öğrenciler hakkında Başkan Av. Tolga Tosun’a bilgi verdi. Ayrıca çalışmalarında malzeme ve ekipman desteği ve sporcuların turnuva ve yarışmalara katılabilmesi için ulaşım desteği sağladığı için teşekkür etti.

Sporcularla sohbet edip hepsini tebrik eden Başkan Av. Tolga Tosun: “Bandırmamız spor kentidir. Bandırmamız da her alandaki sporu, sporcularımızı ve kulüplerimizi destekliyoruz. Bandırmamızı Pentatlon alanında temsil ederek dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, sporculara hediyelerini takdim ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Eren Ülkü’de hazır bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.