DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
17°C
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

CEMAL ÖZTAYLAN; “MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGILI, ÖZGÜR BİR BANDIRMA HAYAL EDİYORUM”

CEMAL ÖZTAYLAN; “MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGILI, ÖZGÜR BİR BANDIRMA HAYAL EDİYORUM”

Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi tarafından düzenlenmiş olan Gençlik ve Spor Festivali’nde genç yeteneklerimiz ile bir araya geldi.

Öztaylan: “Sevgili Bandırmalı hemşehrilerim, bu güzel festivali düzenleyen ve spora, sporcuya desteklerini maddi ve manevi anlamda katkı sunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibine huzurunuzda bir teşekkürü borç biliyorum.” dedi.

Ardından protokol ile birlikte Onyedi Eylül Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleşen Son Kurşun Belgeseli ve Proje Lansman programına katılan Öztalyan konuşmasında şunları söyledi.

“Bu etkinliklerin Kuruluşuna imza attığım Onyedi Eylül Üniversitemizde benim için ayrı bir sevinç kaynağı, sizleri de burada ağırlamaktan şeref duyuyorum.

Sevgili Büyükşehir Belediye Başkanım, sevgili Kaymakamım, muhterem hocalarım, sevgili hazirun;
17 Eylül benim için kutsal olan en önemli gündür. Şöyle ki 17 Eylül Bandırmamız için, bizler için Bolu’dan ve Kocaeli’den gelerek yüzlerce insanın şehit olduğu, biz burada rahat yaşayalım diye bu kutsal vatanı bizlere bırakan şanlı ecdadımızın zafer günüdür. Bu uğurda şehit olan şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum.

Ben Belediye Başkanı olduğum zaman 17 Eylül anma törenlerine katılım sağladığım da, dedim bir dakika burası makamların en yücesi, bizler için şehit olmuş insanlar, bizim onlar için okuyacağımıza Fatihaya ihtiyaçları yok ancak, şehitlerimiz bizlere şefaat eder diye düşündüm. Nejdet Paşam vardı, sevgili Paşam dedim ben buranın şehremini olarak burada bir Kuran tilaveti okunmasını istiyorum dedim ve orada ilk aşrı şerif okunmasına vesile olan adamım. Şükürler olsun ki bu adet halen daha devam etmektedir.

Ben hiçbir zaman yaşamımda Türk milliyetçisi olduğumu, Müslüman olduğumu, Atatürk milliyetçisi olduğumu unutmadım. Kuva-i Milliyeci geçinerek onun arkasına saklanarak haklara özgürdür diye saklanan bir adam da değilim.
Kıymetli Bandırmalı halkım eğer ki yeniden beni hizmetlere memur kılarsa milli ve manevi hasletlere sahip, hiç kimsenin özgürlüklerine göz dikmeden, yaşamını inandığı, istediği nitelikte devam ettirecek bir yapıyla sizlere hizmet etmeye bir kez daha söz veriyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.