DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
22°C
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

CEMAL ÖZTAYLAN: BANDIRMA HAK ETTİĞİ DEĞERİ BİZİM PROJELERİMİZ İLE KAZANACAK

CEMAL ÖZTAYLAN: BANDIRMA HAK ETTİĞİ DEĞERİ BİZİM PROJELERİMİZ İLE KAZANACAK

Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan seçim çalışmaları kapsamında Ramazan ayı vesilesiyle her mahalleye iftar programları düzenleyerek Bandırma halkı ile bir araya geliyor.

ÖZTAYLAN: “Güçlü Şehir, Güçlü Toplum, Güçlü Bandırma anlayışımızla geliştirdiğimiz projelerimizle Bandırma’ya yeni bir soluk getireceğiz. Oluşturulan projeler tamamen Bandırma’yı ve Bandırma halkının refahını yükseltmek için planlandı. Ramazan dolayısıyla da iftar sofralarında hemşehrilerimiz ile bir araya geliyor ve herkesin taleplerini, sorunlarını dinleme imkanı elde ediyoruz.

Her bireye ulaşacak ve imkan sağlayacak projelerimiz de duyarlı, kapsayıcı sosyal belediyecilik anlayışı mevcuttur. Girişimcilere Teşvik Programları, Yeni Evlilere Destek Programı, Bandırma Aile Danışma Merkezi, Engelsiz Kart, Yaşlı Bakım Evi, Aşevi, Özel Eğitim Merkezleri,Genç Dostu Bandırma gibi bir çok projelerimizi inşallah 1 Nisan sabahından itibaren hemşehrilerimiz ile buluşturmaya başlıyoruz.

Bizlerin sunacağı hizmetler toplumun sosyalleşmesi ve sosyal dokunun rehabilite edilmesinin yanında tüm kesimlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, ihtiyaç duyanlara yardım elini uzatmaktır.

Ben Bandırma’nın öz evladıyım ve tüm yaşamımı Bandırma’ya adadım. Bugüne kadar gelmiş olduğum makamlar ve mevkilerde hep Bandırma’yı geliştirmek adına adımlar attım. Hiçbir zaman doğduğum, büyüdüğüm, memleketim olan bu şehri unutmadım. Şimdi de her zaman olduğu gibi memleketimi düşünerek hareket ediyorum ve edeceğim. dedi’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.