DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Parçalı Bulutlu
28°C
Balıkesir
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
31°C

Büyükşehir yeşil alanları düzenliyor

Büyükşehir yeşil alanları düzenliyor

Gerçekleştirdiği yeşil alan düzenlemeleriyle kent sakinlerine nefes alabilecekleri park ve rekreasyon alanları oluşturan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi İlçesi Kuvayi Milliye Mahallesi Cihat Bilgehan Caddesi’nde gerçekleştirdiği yeşil alan düzenlemesiyle bölgede yaşayanların hem dinlenme, hem eğlenme hem de spor yapma ihtiyaçlarına cevap verecek.
Altıeylül İlçesi Bahçelievler Mahallesi 320. Sokak’ta 46 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiği semt parkında çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Karesi İlçesi Kuvayi Milliye Mahallesi Cihat Bilgehan Caddesi’nde yeşil alan düzenlemesi yapıyor. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda şekillenen proje; bölgede yaşayanların yürüyüş ve spor yapabilecekleri, dinlenebilecekleri bir alan olarak planlandı.

DAHA YEŞİL VE DAHA GÜVENLİ

Yeşil alanların ön planda tutulduğu proje kapsamında çok sayıda ağaç dikimi gerçekleştirildi, çimlendirme yapıldı. Yeşil alanların sulamasını ise kurduğu otomatik sulama tesisatı ile yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca aydınlatmalarla bölgeyi daha görünür ve güvenli bir yer haline getiriyor. Düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak alan, mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.