DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
21°C
Balıkesir
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C

BÜYÜKŞEHİR, BANDIRMA’DA ZAFER KUPASI DÜZENLEYECEK

BÜYÜKŞEHİR, BANDIRMA’DA ZAFER KUPASI DÜZENLEYECEK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da 3×3 Basketbol Turnuvası düzenliyor. “30 Ağustos Zafer Kupası” adıyla gerçekleştirilen turnuvanın ilk iki gün yerel, son günü ise Türkiye’nin en geniş katılımlı uluslararası 3×3 Basketbol Turnuvası olarak yapılacak. Turnuvaya katılacak takımlar için başvurular, 14-23 Ağustos günleri arasında Güney Marmara Koordinasyon Merkezi’nden yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı onuruna “30 Ağustos Zafer Kupası” adıyla Bandırma Basketbol Turnuvası düzenliyor. 25-26-27 Ağustos günlerinde yapılacak olan turnuvaların; ilk iki gününde yerel takımların karşılaşmaları, 3’üncü gününde ise 6 ülkeden katılımla uluslararası müsabakalar gerçekleştirilecek. İspanya, Polonya, Kırgızistan, Moldova, Cezayir ve İran’dan gelen takımların, Türkiye Şampiyonlarıyla karşılaştığı ülkedeki en geniş katılımlı uluslararası turnuvayı Bandırma’ya getiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3 kıtadan sporcuları Bandırma’da buluşturuyor.

BAŞVURULAR 14-23 AĞUSTOS GÜNLERİ ARASINDA
Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 14-23 Ağustos günleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinasyon Merkezi’ndeki Beyaz Masa Biriminden 09.00-17.00 saatleri arsında başvurularını gerçekleştirebilecek.

BANDIRMA 3X3 BASKETBOLA DOYACAK
Son 3 yılın 3×3 Türkiye şampiyonu Premium GYM, son 4 yılın Türkiye 3×3 Ünilig Şampiyonu Manisa CBÜ ve A Milli Takım sporcularıyla desteklenmiş Muhammed Sanyang Medbrodie’nin takımıyla karşılaşacak. Uluslararası katılım ve ülkemizin en elit takımlarının mücadelesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ödülü olan toplam 150 bin TL sayesinde doruklara taşınacak ve Bandırma 3×3 basketbola doyacak.
25 Ağustos Cuma günü U14 ve U16 kategorileri ile başlayacak turnuva, 26 Ağustos Cumartesi günü Büyükler ve U18 ile devam edip, 27 Ağustos Pazar günü Uluslararası Elit Pro Turnuvası ve tüm kategorilerin finali ile tamamlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.