DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
16°C
Balıkesir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
27°C

Botoks Nedir? Bandırma Botoks Doktorları, Bandırma En İyi Botoks Merkezi

Botoks Nedir? Bandırma Botoks Doktorları, Bandırma En İyi Botoks Merkezi

Son yıllarda hem uygulama kolaylığı, hem hızlı sonuç alınması gibi nedenlerden ötürü botoks uygulamaları oldukça yaygınlaştı. Peki botoks nedir ? Clostridium botulinum baktesirisinden elde edilen bir toksin olan Botoks uygulama sonrasında sinir uçlarına erişimi sağlayan maddelerin salınımını azaltarak sinirler ile organlar arasındaki iletilimi azaltarak yüzdeki yada uygulanan yerdeki kırışıkları azaltmak, daha genç bir görünüm sağlamak amacıyla uygulanır.

Kırışıklık tedavisinde Botoks

Mimik kaslarının uzun yıllar boyunca hareketlerinin ardından deri üzerindeki kıvrımlar daha belirgin hale gelir ve böylece kırışıklıklar oluşur. Özellikle alın ve göz kenarlarındaki çizgiler kişiye daha yaşlı bir görünüm, kaşlar arasındaki çizgiler ise kişiye çatık kaşlı kızgın bir ifade verir. Mimik kaslarına uygulanan botoks kas hareketlerini azaltarak kırışıklığı önmemekte ve daha genç ve diri bir görüntü sağlamaktadır.

Botoks hakkında sık sorulan sorular 

Botoks bir zehirmidir?

Hayır, botoks özel karışmlardan üretilmiş, protein eseslı bir ilaçtır.

Botoks’u kimler uygulamalıdır?

Yüz gençleştiren bir yöntem olan Botokos uygulaması mutlaka yeterli eğitimi almış uzman hekimler tarafından gerçekleştirilmelidir.

Botoks güvenli midir?

Sağlık Bakanlığı tarafından ve dünyada bir çok ülkede onaylı 2000 üzerinde çalışma yapılmış ve 20 yıldır milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılmaktadır.

Botoks’un etkisi ne kadar sürede sona erer?

Uygulamadan 3-4 ay sonra kas hareketleri yavaş yavaş geri dönmeye başlar. 4-5 ay sonra zayıf kasların hareketide başlar yaklaşık 6-7 ay sonra etkisinin düşmesi sebebiyle tekrarlanmakta fayda vardır.

İnsan yaşamı boyunca kaç kez botoks yaptırabilir?

Eğitmli uzman hekimler tarafından yapıldıktan sonra hayat boyu tekrarlanabilir.

Bandırma’nın en güvenli Botok Merkezi Hangisidir?

Bandırma da gelişen teknoloji ve artan nüfus popülasyonu ile birlikte bir çok güzellik merkezi açılmıştır. Bazı yerlerde güzellik uzmanları işlemleri yapmakta iken bazı yerlerde de işlemler Tıp Doktorları tarafından yapılmaktadır.

Yorumlar

  1. Merve K. dedi ki:

    Tuncay hocama çok teşekkür ederim yapmış olduğu uygulama çok doğal ve gözalıcı oldu gerçekten