DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
19°C
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Bandırma’ya Halk Ekmek Fırıntaş ne zaman nerede açılıyor?

Bandırma’ya Halk Ekmek Fırıntaş ne zaman nerede açılıyor?

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan tarafından müjdesi verilen Halk Ekmek yani Fırıntaş büfelerinin ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Aldığımız bilgilere göre Mehmet Doğan’ın açıklamasının ardından hızlanan projeler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bandırma’da ilk etapta 4 adet açılması planlanan Halk Ekmek noktalarının ek olarak bazı bakkallardan da yapılması planlanıyor.

100. YIL VE AYYILDIZ MAHALLELERİ

İlk etapta gelir düzeyi daha düşük olduğu düşünülen 100. yıl ve Ayyıldız mahallelerinde açılması planlanan Fırıntaş Halk Ekmek Büfeleri için Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin Bandırma’da Fizibilite çalışması için gezdikleri ve yer belirmeye çalıştıkları gelen duyumlarımız arasında.

Ayrıca Sunullah Mahallesi ve Paşabayır Tünelüstü mevkiinin de yararlanabilmesi amacıyla Ordu Caddesi bölgesinde bir noktaya da Halk Ekmek satış noktasının belirlenmesi muhtemel seçenekler arasında.

En geç 1-2 ay içerisinde bir kaç nokta da faaliyete girmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.