DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
16°C
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
21°C

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Düzenlediği Basın Toplantısıyla Basın Mensuplarını Ağırladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Düzenlediği Basın Toplantısıyla Basın Mensuplarını Ağırladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merkez Yerleşkemizde kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe katıldı. Basın mensupları ile bir araya gelmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir öncelikle basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak bu zorlu mesleği icra eden basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında ayrıca Üniversitenin personel ve öğrenci sayıları, akademik gelişimi, yeni açılan bölüm ve programlar ve yerleşkelerdeki inşaat faaliyetleri konularında genel bilgiler paylaştı. Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açıklamaları sonrasında ise soru-cevap bölümünde basın mensuplarının soruları cevaplandı.

 

Basın toplantısının sonunda Bandırma Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Kaan Bingül tarafından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Atatürk ve Bandırma Vapuru’nun resmedildiği rölyef bir eser hediye olarak takdim edildi. Toplantı, günün anısına gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.