DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
17°C
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

BANDIRMA BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BANDIRMA BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

2019 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un bu şehrin çocukları ve gençleri için vermiş olduğu öncelikli vaatlerden biri olan “Destek Eğitim Kurs Merkezi” yoğun katılımla hizmete açıldı. Aydınlık yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, modern ortamlarda, donanımlı eğitim kadrosuyla tamamen ücretsiz bir şekilde eğitim almasına imkân sağlayacak olan “Destek Eğitim Kurs Merkezi” aynı zamanda eğitim sistemimiz içerisinde de farkındalık yaratacaktır.

“İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK”

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak olan bu yapı aynı zamanda bu ülkenin yarınlarına yön vererek eğitimde fırsat eşitliği sunmaktadır. Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un öncülüğünde şehrimize kazandırdığımız öncelikli projelerimizden biri olan “Destek Eğitim Kurs Merkezi” çatısı altında 8 adet tam donanımlı sınıf, 17 branş öğretmen görev alırken, 352 öğrenci tamamen ücretsiz olarak eğitim görmeye başladı.

“Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde” öğrencilere; matematik, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, inkılap tarihi dersleri verilirken, Lise öğrencileri için; Türkçe, Türk dili ve edebiyatı, tarih matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya dersleri eğitimi veriliyor. Ayrıca 12. sınıf ve mezun öğrencilere de üniversiteye hazırlık kursları veriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.