DOLAR
42,3296
EURO
49,1582
ALTIN
5.574,78
BIST
10.565,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

BANDIRMA BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

BANDIRMA BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
24.04.2023 10:59

Bandırma Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Uçurtma Şenliği” çocukların doyasıya eğlenip gülümsediği birbirinden eğlenceli aktivitelerle gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi’nin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında gelenekselleştirdiği, “23 Nisan Uçurtma Şenliği” bu senede binlerce çocuğu bir araya getirdi. Çocuklar, illüzyon ve jonglör gösterilerini içeren çeşitli sahne şovlarıyla, yarışmalarla, sürpriz etkinliklerle ve şişme oyun parklarıyla doyasıya eğlendiler. Ayrıca çocuklara rengarenk yüz boyamaları yapılırken, pamuk şeker, patlamış mısır ve şekerleme ikramları ile beraber ücretsiz olarak binlerce balon ve uçurtma dağıtıldı. Uçurtmalar gökyüzünün birbirinden güzel renklerle boyadı. Çocuk bayramı, Bandırma’da tam anlamıyla adına yakışır bir biçimde kutlandı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şenlik boyunca alandan ayrılmayarak bayramı hemşehrileriyle bir arada kutladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yaptığı açıklamada, “Biz yerel yönetim olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızı önemsiyor, onlar için çalışıyor ve ortaya çok güzel işler çıkarıyoruz. Öncelikle yeşili koruyor ve çocuklarımıza daha yeşil ve daha güzel bir Bandırma bırakabilmek için çalışıyoruz. Bütün çocuklarımızın yüzü hep gülsün, bahtları hep açık olsun. Çocuklarımızın bu ülkeye hayırlı birer evlat olmaları için öncelikle aileleri olarak elimizden geleni yapacağız. Biz de yerel yönetim olarak onların en iyi kent şartlarında yaşayabilmeleri için çalışacağız. Bütün çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.