DOLAR
32,3694
EURO
34,7789
ALTIN
2.394,73
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
24°C
Balıkesir
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C

Aşılı Ceviz Fidanı Yetiştirmek

Özgür Fidancılık ile güvenilir yarınlar verimli ceviz bahçeleri kurun.

Aşılı Ceviz Fidanı Yetiştirmek

Ceviz ağacı yetiştirmenin en iyi yolu aşılı ceviz fidanı dikmektir. Sizde Bandırma’da yetişen aşılı sertifikalı ceviz fidanı türlerini seçip uzun yıllar boyunca meyve veren ağaçlara sahip olabilirsiniz.

Cevizin hem erkek çiçekleri hem de dişi çiçekleri vardır, bu da onu monoecious bir bitki yapar. Erkek çiçeğin polenleri dişi çiçeklere yerleşmelidir. Polen küçük ve hafif olduğu için uzun mesafeler kat edebilir ve bu da onu peyzaj için popüler bir ağaç yapar. Tohumlar birçok farklı ürün yapmak için kullanılabilir. Ceviz fidanı gövdesi yapraklarını ve kuru yemişlerini de kullanabilirsiniz.

Ceviz Juglandaceae Ailesine aittir ve çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Meşe ağacı olmak için büyüyebilir. Sonuç olarak chandler ceviz fidanı elde etmenin tek yolu zanaatkarlıktan geçer.  https://www.guvenfidancilik.com/ Güven Fidancılık sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir. Firmayı güvenle tercih edebilirsiniz.

https://www.fidansec.com/ceviz-fidani-fiyatlari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.