DOLAR
32,2489
EURO
34,7907
ALTIN
2.409,85
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Açık
26°C
Balıkesir
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

AK PARTİ MİLLETİYLE BİRLİKTE…

AK PARTİ MİLLETİYLE BİRLİKTE…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan ayı programı çerçevesinde Savaştepe Kapalı Pazar yerini ziyaret ederek, Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

 

BAŞARAN VE YILMAZ PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ.

Savaştepe’de ihtiyaç sahiplerine yardım, Ramazan Kolisi dağıtımı ve iftarda yemek dağıtımı Ak Parti Balıkesir İl ve İlçe Teşkilatı ile Büyükşehir Belediye Ekipleri tarafından büyük bir özenle yapıldı. Ramazan ayı ziyaret programına öğle namazının ardından başlayan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Savaştepe Kapalı Pazar Yerini ziyaret etti.

 

“AK PARTİ HER DAİM MİLLETİNİN YANINDA”

Başaran ve Yılmaz’ın Pazar esnafına hayırlı işler ziyareti sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve BBB Başkanı Yücel Yılmaz gelen talep ve istekleri not olarak çözümü noktasında hemen çalışma başlatacaklarını ifade ettiler. Pazar esnafının Pazar yeri ile ilgili sorunlarının giderilmesi için Başkan Yücel Yılmaz, ekiplere talimatlarını vererek hızlandırılmasını sağlayacaklarını ifade etti. Vatandaşlarla yapılan sohbetin genel konusu ise yaşanan ekonomik sıkıntılar oluşturdu. Savaştepeli vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güvendiklerini, fakat ekonomik sıkıntının kendilerini zora soktuğunu ifade ederken, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, 20 yılda nasıl tüm sorunların üstesinden Ak Parti olarak geldiysek, yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm bu zorlukların üstesinden el birliği ile geleceklerini ifade etti.

 

BAŞAN BAŞARAN ve BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR…

Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılanan İl Başkanı Ekrem Başaran ve Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Her zaman milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” mesajı verdiler. Esprili ve samimi bir ortamda geçen Pazar yeri ziyaretinde Ak Parti’ye güvendiklerini ifade eden vatandaşlar, “Biz Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. Bugün burada bizleri ziyaret eden başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan’da bizleri yalnız bırakmadılar. Bizleri dinlediler. Biz Ak Parti’den de kendilerinden de memnunuz” ifadelerini kullandılar. Ziyarette vatandaşların ve esnafın ilgisi görülmeye değerdi.

İFTAR’DA VATANDAŞLARIN EVİNE MİSAFİR OLDULAR…

Pazar yeri ziyareti sonrası Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin İftar Yemeği Dağıtım TIR’ını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde takip ettiler. Savaştepe Kültür ve Sanat Merkezi alanında kurulan Büyükşehir Belediyesi Ramazan Oyunları sahnesini de ziyaret eden Başkanlar, iftarda vatandaşların evine misafir olarak iftarı birlikte yaptılar. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Ak Parti İl Yönetimi ve Ak Parti Savaştepe İlçe Başkanı Muhittin Şengül’de ev iftarlarına misafir olarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.