DOLAR
44,7504
EURO
52,7814
ALTIN
6.918,96
BIST
14.202,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
15°C
Cuma Çok Bulutlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C

8 MART COŞKUSU PARKEDE: EVİNİN SULTANLARI SAHADA…

8 MART COŞKUSU PARKEDE: EVİNİN SULTANLARI SAHADA…
07.03.2026 09:16

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası”, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda başladı.

Müsabakalar 4–8 Mart 2026 tarihleri arasında, toplam 6 takım ve 70 sporcunun katılımıyla devam ederken, sporcular parkede hem kıyasıya rekabet hem de centilmence mücadele sergileyerek izleyenlere keyifli ve heyecan dolu anlar yaşatıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine dikkat çekmek, kadınların spor faaliyetlerine katılımını teşvik etmek ve günlük yaşam içerisinde spora daha fazla yer verilmesini desteklemek amacıyla düzenlenen organizasyon, sporseverlerin de yoğun ilgisini görüyor.

Farklı yaş ve meslek gruplarından kadın sporcuların yer aldığı turnuva, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Tribünlerdeki izleyiciler de sporculara büyük destek vererek salonda coşkulu anlar yaşanmasına katkı sağlıyor.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, kadınların sporun her alanında daha fazla yer almasının önemine vurgu yaparak, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediğimiz ‘Evinin Sultanları’ Voleybol Turnuvası ile kadınlarımızın sporla buluşmasını ve spora olan ilgilerinin artmasını hedefliyoruz. Sporun birleştirici gücüyle hem dostluk hem de dayanışma ortamı oluşturuyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

4 gün sürecek karşılaşmaların ardından turnuvalar, final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.