DOLAR
32,2933
EURO
34,8008
ALTIN
2.393,05
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
17°C
Balıkesir
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
27°C

23 Nisan coşkusu Altıeylül’de yaşanacak

23 Nisan coşkusu Altıeylül’de yaşanacak

Çocuk bayramı coşkusu Altıeylül’de etkinliklerle kutlanacak

Atatürk Parkı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde çocuklar aileleriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek. Kuva-yi Milliye Meydanı’nda saat 12.00’de büyük kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler, saat 14.00’de Atatürk Parkı’nda yapılacak olan gösteriler ile saat 18.00’de BBB çocuk korusunun konseriyle gündüz programı son bulacak.

-ÇOCUKLAR; GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK YAŞAM KOMPLEKSİ’NDE BULUŞACAK

Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde (Asuva Parkı) saat 19.30’da başlayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri saat 21.30’da Göksel Doğançay’ın konseriyle tamamlanacak.

-ETKİNLİKLERLE ÇOCUKLAR AİLERİYLE BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİRECEK

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde saat 19.30’da Yıldırım Show, 19.45 Bilnet Çocuk Korosu, 20.15 Bilnet Gençlik Korosu, 20.45 Gülşah-Baha Konseri, 21.15 Yıldırım Şov ve saat 21.30’da Göksel Doğançay Konseri ile etkinlikler son bulacak.

– ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HAKAN ŞEHİRLİ HERKESİ BU COŞKUYA ORTAK OLMAYA ÇAĞIRDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu paylaşmak için herkesi akşam saat 19.30’da Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’ne davet eden Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Cumhuriyeti’mizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü çocuklara armağan ederek, dünyada ki ilk çocuk bayramını ilan etmiş,  toplumun geleceğinin çocuklarda olduğunu vurgulayarak onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, milli egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kurtuluş mücadelesinde hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.