DOLAR
32,2461
EURO
34,8224
ALTIN
2.419,77
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
20°C
Balıkesir
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
21°C

10 Kasım Törenlerinde Çelenk Krizi

10 Kasım Törenlerinde Çelenk Krizi

Bandırma’da 10 Kasım Atatürkü Anma törenlerinde çelenk krizi yaşandı. Her yıl Kaymakamlık tarafından düzenlenen törenlerde Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı Atatürk anıtına çelenk sunarak çelenk törenini gerçekleştiriyordu.

Ancak gelen istekler ve yapılan altenatif programlar doğrultusunda geçtiğimiz sene Resmi törenler esnasında ülke genelinde Siyasi parti ve derneklerin çelenk konulmasına izin verilmişti. Ancak bu sene yapılan Resmi anma töreninde hiç bir siyasi parti veya derneğin çelenk konmasına gene ülke genelinde izin verilmedi. Ak Parti, Chp, Deva, Mhp ve diğer sivil toplum kuruluşlarının hepsi program bittikten sonra çelenklerini atanın huzuruna sundular.

Kent Konseyi ve Add Başkanı Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Dün Kaymakamlığa dilekçe ile 8.55’de çelenk sunmak için başvuruda bulunduk. Bize onay verildi. İkilik tören olmasın diye hep birlikte çelenklerimizi sunmak istedik. Bugün resmi törende ne yazık ki çelenklerimizi sunamadık. Bu noktada ADD ve Çağdaş yaşamı destekleme derneği olarak bu durumu doğru bulmadığımızı bildiriyor ve bu konuyu kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.