DOLAR
32,2257
EURO
35,1377
ALTIN
2.467,86
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
30°C
Balıkesir
30°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Pro Gainer Takviye Ürünleri

Pro Gainer Takviye Ürünleri

Türkiye’nin ilk sporcu takviye gıdalarından olan pro gainer folik asit B1 ve B2 ve folik asit içeren ürün kilo alamayanlar için yardımcı bir üründür. İçeriğinde birçok vitamin içeren ürün vücut sağlığı için oldukça yarar sağlar. Çilek, muz ve çikolata aroması ile içimi kolay olan ürün meyve suyu ve süt ile birlikte kullanma talimatlarına göre alınabilir.

 Proganier Çikolata 5000 Gr

Enerji verici bir ürün olan proganier çikolata 5000 gr olarak satılmaktadır. Karbonhidrat eksikliğini gideren ve enerji verici toparlayıcı etkisi sayesinde egzersiz sonrası vücudun toparlanmasını sağlayan progainer şeker içermeyen bir üründür.

Progainer Protein Tozları 

Günlük karbonhidrat ve protein ihtiyacının karşılanması için geliştirilmiş ürün haydler progeiner  taurin ve BCAA içeriğine sahip olan ürün vücut için egzersiz sonrası ihtiyacı olan değerlerin kazanılmasında yardımcı olur. Enerji veren ürün C vitamini kalsiyum ve birçok değerin vücudunuza yarar vermesini sağlar. Gülük kullanımında 1 porsiyon için 5 ölçek 200 gram kullanılması önerilir. Egzersiz yapanların günlük alımına uyarak kullanması gerekmektedir. Takviye gıda ihtiyacınız için https://www.protein34.com/hardline-progainer-muz adresinden sipariş edebilir ihtiyacınız olan ürünü alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.