DOLAR
44,8573
EURO
52,8184
ALTIN
6.966,26
BIST
14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
14°C

7. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ’NDE EDEBİYAT VE SANAT RÜZGARI ESTİ

7. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ’NDE EDEBİYAT VE SANAT RÜZGARI ESTİ
23.09.2025 15:03

Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği 7. Bandırma Kitap Günleri, Cumhuriyet Meydanı’nda edebiyat, sanat ve müziği bir araya getirerek kitapseverlere unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlik, şehrin kültürel yaşamına renk katmaya devam ederken, okurlar ile yazarlar arasında sıcak ve samimi buluşmalara sahne oldu.

 

Günün öne çıkan isimlerinden usta yazar Ahmet Ümit, gerçekleştirdiği söyleşi ve imza günüyle büyük ilgi gördü. Okurlarıyla derin bir edebiyat sohbetine imza atan Ümit, soruları yanıtladı, kitaplarını imzaladı ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Prof. Dr. Yılmaz Arı, bilgi dolu sunumuyla dinleyicilere farklı bakış açıları kazandırırken; Salim Nizam ve İbrahim Köse de söyleşileri ve imza günleriyle etkinliğe değer kattı. Yazarlar Ayliz Filiz, Gültekin Özcan, Durdu Ergenç ve İncilâ Çalışkan ise imza günü kapsamında okurlarıyla buluşarak keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

 

Günün sonunda müzik dinletileri eşliğinde kültür dolu saatler geçiren Bandırmalılar, kitaplarla iç içe bir atmosferde edebiyatın büyüsüne kapıldı. Bandırma Belediyesi’nin organize ettiği Kitap Günleri, hem yazarlara hem de okurlara unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.