DOLAR
44,8647
EURO
52,7658
ALTIN
6.792,12
BIST
14.375,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
15°C
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk’ün bıraktığı mirasın Türkiye’nin geleceğini şekillendirmede en güçlü rehber olmaya devam ettiğini belirtti. Cahit Can Tekin açıklamasında, 10 Kasım’ın sadece matem günü değil, aynı zamanda Atatürk’ün ideallerini özümseme ve Cumhuriyet’i daha ileri taşımaya yönelik kararlılığı yenileme günü olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletine duyduğu güvenle bağımsızlık mücadelesini zaferle taçlandırmış, ardından çağdaş ve demokratik bir Cumhuriyet’in temellerini atmıştır. Bugün bizlere düşen görev, bu büyük mirası korumak ve geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımaktır.” Tekin, Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik ve sosyal süreçlerin, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılığın önemini daha da artırdığını belirterek şu değerlendirmede bulundu: “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına adım atarken en büyük ihtiyacımız; adaletin tesis edildiği, liyakatin hakim olduğu, bilimin ve aklın rehber kabul edildiği bir yönetim anlayışıdır. Atatürk’ün vizyonu, Türkiye’nin her alanda yeniden güçlenmesi için yol gösterici bir değerdir.” Cahit Can Tekin, mesajının sonunda Atatürk’e duyulan saygıyı ve bağlılığı vurgulayarak şu sözlerle açıklamasını tamamladı: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Cumhuriyet’in tüm kazanımlarını korumak ve yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur.”

Başkan Ahmet Akın ilk nikâhta sözünü tuttu

Başkan Ahmet Akın ilk nikâhta sözünü tuttu
17.04.2024 09:49

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut’un Hotaşlar Mahallesi’nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, “Nikâhınızı kıyacağım” sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikâhını kıydı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, görevi devraldıktan aldıktan sonra ilk nikâhını kıydı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, seçim çalışmaları kapsamında 25 Ocak Perşembe günü Kepsut’a bağlı Hotaşlar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ahmet Akın, hemşehri buluşmasının ardından mahalledeki sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif ve Umutcan çiftinin unutulmaz anlarına ortak olan Başkan Akın, çiftin nikâh tarihini sorarak seçilmesi durumunda nikâhlarını kıyma sözü verdi.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Elif ve Umutcan çiftinin Karesi AVM’de gerçekleştirilen nikâh töreninde mutluluklarına ortak olan Başkan Ahmet Akın, “Bu benim ilk nikâhım. Kepsut Hotaşlar’a gittiğimizde söz verdik. Çok güzel bir çift, yanında arkadaşları. Çok hoşuma gitti. Seçimi kazanıyoruz inşallah, sizin nikâhınızı ben kıyacağım dedim” şeklinde konuştu. Başkan Akın, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.