DOLAR
45,1983
EURO
53,0317
ALTIN
6.672,47
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

SAFİR BERRY A.Ş BURSA TARIM FUARI’NA KATILDI

SAFİR BERRY A.Ş BURSA TARIM FUARI’NA KATILDI
11.10.2021 09:15

Bursa’da ve Türkiye’de maviyemiş üreticiliği alanında faaliyet gösteren Safir Berry A.Ş, Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katıldı.

Ulusal ve uluslararası çok sayıda firmayı bir araya getiren fuarda ziyaretçilerine, maviyemiş üreticiliğine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Safir Berry A.Ş, aynı zamanda sektöre dair tecrübelerini aktardı.

Bu yıl 18.’si düzenlenen, yerli ve yabancı 100.000’in üzerinde iş insanına ev sahipliği yapılması hedeflenen fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Safir Berry A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aysan, bu organizasyonların tarımsal faaliyetlere dair bilgi paylaşımı ve ürün kalitesinin arttırılması bakımından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak; “Maviyemiş, sadece ülkemizde değil global ölçekte de her geçen yıl yatırım sahasını  genişleten ticari değeri ve kullanım çeşitliliği sürekli artış gösteren bir ürün. Maviyemiş’e yapılan yatırımların katlanarak büyümesi ülke tarımının kalkınmasına yönelik önemli bir kazanım. İnsan sağlığı açısından da oldukça faydalı bir ürün olan Maviyemiş’in, daha fazla üretici ve yatırımcıya ulaşması noktasında bu yıl 18.’si düzenlen Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın kayda değer bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Pandemi tedbirleri gölgesinde düzenlenen fuarın sadece maviyemiş üreticiliğine değil modern ve sürdürülebilir tarım uygulamaları için basamak olacağı inancındayız.Türkiye çapında 50’nin üzerinde il ve ilçeden ziyaretçinin katılım göstermesi hedeflenen fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Safir Berry A.Ş, maviyemiş üreticiliğine dair bilgi almak isteyen tüm yatırımcıları, 5-9 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda açtığı 402/A no’lu standına davet ediyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.